BO SOM DU VIL

22., 23. og 24. februar 2024
Credit: RUNI Photopop

Alt godt begynder med en god base, ikke mindst studielivet. Aarhus Kommune har derfor løbende ca. 3.000 nye ungdomsboliger på tegnebrættet og indført boliggaranti for alle nye studerende. 

Det betyder, at du kan se frem til studiestart i Aarhus med ro i maven.

Udvalget er bredt, når det handler om at vælge bolig i Aarhus. Du kan bo tæt på skov, strand eller lige midt på Strøget. Du kan bo på 12. etage med imponerende udsigt eller i en hyggelig ældre ejendom med brosten i gården. 

Credit: RUNI Photopop

Byen byder både på gamle, hæderkronede kollegier og spritnye af slagsen, som for eksempel Grundfos Kollegiet, der har havnen som baghave på Aarhus Ø, som inden for kort tid kommer til at huse omkring 700  studerende, butikker og caféer. Der bliver liv og stemning året rundt.

Aarhus byder også på muligheder for dig, der vil bo i kollektiv. Der er adskillige hyggelige og veletablerede af slagsen – fra Trøjborg i nord til Frederiksbjerg og Langenæs mod syd.

BOLIGGARANTI

Der er boliggaranti for nye studerende i Aarhus. Det betyder, at du kommer foran i køen og tilbydes en kollegie- eller ungdomsbolig med indflytning mellem 15. juli og 1. januar. Boliggarantien gælder nyoptagne på en uddannelse i Aarhus med start i efterårssemesteret.

LÆS MERE HER