TRANSPORT

Få rabat til bybusser og letbane under u-days

22., 23. og 24. februar 2024

Vælg billetter


Dine oplysninger


  • Danmark +45
  • Sverige +46
  • Norge +47

Få rabat til bybusser og letbane (Midttrafik)

u-days gæster kan i 2024 få rabat til de gule bybusser og Letbanen i Aarhus Kommune. Med billetten til bybusserne og Letbanen kan du køre rundt mellem uddannelsesinstitutionerne i Aarhus for kun 10 kr. per dag. Rabatbilletten er et resultat af en særaftale mellem u-days og Midttrafik. Billetten gælder kun under u-days (fra torsdag den 22. februar til lørdag den 24. februar 2024) den dag, hvor billetten er købt, og den gælder kun i tidsrummet fra kl. 06.00 til kl. 23.59. Billetten gælder ikke i natbus.

Sådan får du rabat til bybus og Letbane

  • Køb din rabatbillet i Midttrafik app fra torsdag d. 15. februar. Du finder den nederst under menuen "Køb øvrige billetter". Har du allerede Midttrafik appen installeret, kan du også købe billetten via linket her: https://midttrafik.page.link/yCMn (køb via link virker kun på telefon)
  • Bestil dokumentation for deltagelse i u-days øverst på siden her (Tilføj rabatbillet til bybusser og letbane). Du modtager efterfølgende en e-mail med nærmere info samt vedhæftet dokumentation for deltagelse, som du skal medbringe digitalt eller printet. (Nb. først fra midt december kan du bestille dokumentation øverst på siden her)

Download Midttrafiks app

Midttrafiks køreplaner og rutekort

Transportstøtte til fællestransport


Tidligere lancerede vi et transportstøttekoncept, som er blevet en stor succes. Vi gentager derfor konceptet til u-days 2024 og tilbyder at dække transportudgifter op til 6.000 kr. pr. gymnasial uddannelsesinstitution, indtil transportstøtte-puljen er opbrugt. Det kræver, at I sammen med jeres lærer arrangerer bustransport til og fra u-days for jeres klasse eller årgang.

Sådan gør I

Hvis I gerne vil benytte jer af transportstøtte-muligheden, skal I blot sende en mail til udays@au.dk. Det skal være jeres lærer, som sender mailen, og vi vil gerne vide:

  • Hvor I kommer fra?
  • Hvilken dag I forventer at deltage?
  • Hvor og hvornår I forventer at ankomme?
  • Hvor mange elever I forventer at blive?

For at fordele sol og vind lige, har vi opstillet følgende kriterier til fordeling af transportstøtten: ”Først-til-mølle”, transportafstand til Aarhus samt antal deltagende elever. Hvis du har spørgsmål eller behov for en uddybning af ovenstående, så kontakt venligst u-days projektledelsen på udays@au.dk.