OPLEV DIN KOMMENDE UDDANNELSE

Se alle uddannelser

Transport

24., 25. og 26. februar 2022

Vælg billetter


Dine oplysningerFå rabat til bybus og Letbane


u-days gæster kan i 2022 få rabat til de gule bybusser og Letbanen i Aarhus Kommune. Med billetten til bybusserne og Letbanen kan du køre rundt mellem uddannelsesinstitutionerne i Aarhus for kun 10 kr. i alt for alle tre dage. Rabatbilletten er et resultat af en særaftale mellem u-days og Midttrafik. Billetten gælder kun under u-days (fra torsdag den 24. februar til lørdag den 26. februar, alle tre dage fra kl. 06.00 til kl. 20.00)


Sådan får du rabat til bybus og Letbane

  • Køb din rabatbillet i Midttrafik app fra onsdag d. 23. februar kl. 12.00. Du finder den nederst under menuen "Køb øvrige billetter".
  • Bestil dokumentation for deltagelse i u-days øverst på siden her (Tilføj rabatbillet til bybusser og letbane). Du modtager efterfølgende en e-mail med nærmere info samt vedhæftet dokumentation for deltagelse, som du skal medbringe digitalt eller printet.

Download Midttrafiks app

Midttrafiks køreplaner og rutekort

Få rabat til toget

Som u-days gæst i 2022 har du mulighed for tage toget med rabat. Med billetten til Arriva kan du køre med alle Arrivas tog i Jylland til og fra Aarhus for kun 79 kr. per dag. Rabatbilletten er en såkaldt Arriva Event billet og er resultatet af en særaftale mellem Arriva og u-days. Arriva Event billetten gælder tur/retur og er gyldig sammen med dokumentation for din deltagelse i u-days. Billetten gælder kun under u-days.

Vær opmærksom på, at billetten kun gælder til Arrivas tog - og altså ikke til DSB's tog. Hvis du ønsker at køre med bybus eller letbane i Aarhus by, skal du købe billet hos Midttrafik.

Bemærk: har du et Ungdomskort, skal du være opmærksom på, at du kan rejse frit i dit eget takstområde, og at det derfor kan være et billigere alternativ.


Hvis du ønsker at gøre brug af Arriva Event billetten skal du følge trinnene her:

  • Download Arrivas app og køb billet fra mandag d. 7. februar 2022. Du finder den under menuen ”Køb øvrige billetter”.
  • Bestil dokumentation for deltagelse i u-days øverst på siden her (Tilføj rabatbillet til tog). Du modtager efterfølgende en e-mail med nærmere info samt vedhæftet dokumentation for deltagelse, som du skal medbringe digitalt eller printet.

Download Arrivas app ‘Arriva Tog’

Andet

Transportstøtte til fællestransport

Tidligere lancerede vi et transportstøttekoncept, som er blevet en stor succes. Vi gentager derfor konceptet til u-days 2022 og tilbyder at dække transportudgifter op til 8.000 kr. pr. gymnasial uddannelsesinstitution, indtil transportstøtte-puljen er opbrugt. Det kræver, at I sammen med jeres lærer arrangerer bustransport til og fra u-days for jeres klasse eller årgang.

Sådan gør I

Hvis I gerne vil benytte jer af transportstøtte-muligheden, skal I blot sende en mail til udays@au.dk. Det skal være jeres lærer, som sender mailen, og vi vil gerne vide:

  • Hvor I kommer fra?
  • Hvilken dag I forventer at deltage?
  • Hvor og hvornår I forventer at ankomme?
  • Hvor mange elever I forventer at blive?

For at fordele sol og vind lige, har vi opstillet følgende kriterier til fordeling af transportstøtten: ”Først-til-mølle”, transportafstand til Aarhus samt antal deltagende elever. Hvis du har spørgsmål eller behov for en uddybning af ovenstående, så kontakt venligst u-days projektledelsen på udays@au.dk.