OPLEV DIN KOMMENDE UDDANNELSE

Se alle uddannelser

U-DAYS 2024

u-days i Aarhus er Danmarks største åbent hus for videregående uddannelser. Sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu.

22., 23. og 24. februar 2024
U

u-days har eksisteret i Aarhus som et åbent hus arrangement siden 2005 i et samarbejde mellem de fleste af byens videregående uddannelsesinstitutioner.

Til u-days kan alle uddannelsessøgende shoppe rundt og besøge de uddannelsessteder, der er en del af u-days samarbejdet. Så det er f.eks. muligt at besøge Psykologi ved Aarhus Universitet, Arkitektuddannelsen ved Arkitektskolen Aarhus, billedkunstner ved Det Jyske Kunstakademi, It-teknolog ved Erhvervsakademi Aarhus osv. Alt sammen på én og samme dag. Eller måske endda flere uddannelser, hvis man vælger et endnu mere tætpakket dagsprogram, eller vælger at blive alle de tre dage, som u-days afvikles over. Faktisk er der hele 119 uddannelser at besøge under u-days, så der noget for mange.

Til u-days får alle uddannelsessøgende mulighed for at se de enkelte uddannelsessteder og møde vejledere, undervisere, studerende og eventuelt kommende medstuderende og samtidig få be- eller afkræftet nogle af de tanker, de fleste uddannelsessøgende går med.

Om man kommer alene, med en ven, kusine, mor, bror eller onkel er helt op til den enkelte. Mens nogle foretrækker at komme alene, foretrækker andre at komme i en mindre gruppe - og begge dele er helt normalt.

Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. Dog anbefaler vi alle besøgende at lave et personligt program på forhånd, da det gør u-days oplevelsen noget bedre. For med et personligt program får man nemt et overblik over, hvad man skal, hvornår og hvor henne det er.

For at gøre det nemt og billigt både at komme hertil og komme rundt til de forskellige uddannelser under u-days har vi indgået et samarbejde med Arriva og Midttrafik og tilbyder derfor alle besøgende at købe en billet med rabat: få rabat til transport.

Under u-days er der samtidig god mulighed for at opleve studiebyen Aarhus. Vi anbefaler at tænke det ind i planlægningen af et u-days besøg. For er det ikke oplagt også at gå en tur i den spændende nye bydel Aarhus Ø, få en kop kaffe eller frokost i det hyggelige Latinerkvarteret, slentre i Dyrehaven eller tjekke nogle af Aarhus’ mange smukke strande ud?

Gennem årene har vi undersøgt, om det virker at tage til u-days. Og det gør det! For sidste år følte mere end 77 % sig mere afklaret i deres uddannelsesvalg efter at have besøgt u-days.

Så kom endelig og besøg os, hvis du overvejer at søge om optagelse på en videregående uddannelse i Aarhus i løbet af de næste år. Vi hjælper dig meget gerne med at komme bare lidt nærmere dit måske kommende studievalg.

Arrangørerne af u-days

Aarhus Universitet
VIA University College
Erhvervsakademi Aarhus
Arkitektskolen Aarhus
Det Jyske Kunstakademi
Aarhus Maskinmesterskole
KaosPiloterne

KONTAKT HER