HVIS DU HAR BRUG FOR
ET GODT RÅD

Se alle uddannelser

STUDIEVEJLEDNING TIL U-DAYS

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.

22., 23. og 24. februar 2024

Studievalg Danmark vejleder om valg af erhvervs- og videregående uddannelse og deltager igen i år i arrangementet u-days, hvor vi er at finde på Dokk1 torsdag d. 23. februar kl. 09.00 – 16.00 og fredag d. 24. februar kl. 09.00 – 14.00 i form af individuelle træffetider samt på studiemessen på Aarhus Universitet lørdag d. 25. februar.

Med os kan du blandt andet drøfte dit uddannelsesvalg, få hjælp til at navigere i det store udbud af uddannelser samt få information om optagelsesregler. Vær opmærksom på, at vi afholder individuelle træffetider i Det Grønne Hjørne på Dokk1. Her kan du få individuel vejledning ved på forhånd at booke en tid på vores bookingside (studievalg.dk) eller blot møde op og få en snak med en af de ledige vejledere – bemærk dog, at der kan forekomme ventetid.

I forbindelse med u-days har du også mulighed for at deltage i en af de to workshops, Søg Optagelse og Motiveret Ansøgning som begge afvikles på Dokk1.

Læs mere på siden herunder, hvor du også kan tilføje både studievejledning og de to workshops til dit personlige u-days program:

Læs mere om studievejledning til u-days