FØR U-DAYS

Inspiration, overvejelser og gode råd

22., 23. og 24. februar 2024
U

Uanset, hvor du står i livet, så er studievalget for de fleste en stor beslutning, og vejen dertil er ofte snørklet, med bump på vejen og nogle gange også med omveje, hvor nye muligheder opstår undervejs.

Det kender de fem studerende Sarah, Caroline, Othman, Fie og Laura alle til. For hver deres vej til studievalget har også været fyldt med tvivl, overvejelser, omvalg, gode råd osv. Præcis som det gælder for de fleste, når den store beslutning skal træffes.

Hør de fem fortælle om hver deres vej til hver deres studievalg!

Et velovervejet studievalg hjælper med at minimere usikkerhed og øger sandsynligheden for at vælge den rette vej. Det handler ikke kun om at opfylde optagelseskravene, men også om at opnå tilfredshed og personlig succes på lang sigt – både i forhold til din fremtidige karriere, men også i forhold til din personlige udvikling.

Ved at gå i gang i fornuftig tid, afsøge mulighederne og følge en række gode råd er man godt på vej. Derfor har vi på siden hér samlet lidt info om og inspiration til, hvilke overvejelser og gode råd, der er gode at komme omkring før det endelige studievalg. Det er et godt sted at starte før et u-days besøg – og før dit måske senere studievalg.