Autoteknolog

Aarhus Maskinmesterskole

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
22., 23. og 24. februar 2024

Vil du være super-mekanikeren, -sælgeren, rådgiveren eller ham, der har det store overblik på værkstedet? Som autoteknolog er du personen, der har overblik over de stadig mere komplicerede værksteds-, salgs-, og rådgivningsopgaver.


Uddannelsen til autoteknolog er en 2-årig erhvervsakademiuddannelse, hvor du lærer at bruge teori i praksis og blive klar til at gå direkte i job. 


Uddannelsen er for dig, der godt kan lide at spille bold med den virkelighed, du skal arbejde i efter uddannelsen. Du lærer i samarbejde med dine medstuderende at løse problemer og udfordringer i industrien. I projekter og casearbejde tages der altid udgangspunkt i virkelige problematikker.


Du kommer på uddannelsens sidste semester (4. semester) i praktik hos en virksomhed, der er interessant for dig.


Der er behov for autoteknologer!

Autobranchen udvikler sig med hastige skridt i disse år, fordi biler bliver mere og mere automatiske. Det stiller krav til nye højteknologiske testfunktioner og flere specialister. Forhandlere har brug for sælgere og rådgivere, der udover salg også ved en del om teknologi. Her kommer autoteknologen ind i billedet.


Autoteknologer får job som fx teknisk rådgiver på større værksteder, ekspert i fejlfinding på motorer, floormanager eller værkstedschef.

Program

Mød studerende og undervisere til u-days

Kig forbi vores hyggelige caféområde, hvor du kan få en kop kaffe og lidt sødt til ganen.


Vi sidder klar til at tage en snak med dig om, hvad det vil sige at studere til produktionsteknolog. Du kan møde studerende, undervisere og studievejlederen.


Du finder os i den store indgangsfoyer i Navitas-bygningen, hvor vi står klar til at tage imod dig. Vi holder åbent i følgende tidsrum:


Torsdag 23. februar 2022, kl. 10.00-11.30 & 13.00-14.30
Lørdag 25. februar 2022, kl. 10.00-12.00

Uddannelsen er et samarbejde mellem Erhvervsakademi Aarhus og Aarhus Maskinmesterskole. Alt det praktiske omkring uddannelsen finder sted på Aarhus Maskinmesterskole.

Kontakt

Tlf. 41227197
Mail: kmo|aams.dk

Links

Besøg vores hjemmeside
Besøg os på facebook

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.