Autoteknolog

Aarhus Maskinmesterskole
25., 26. og 27. februar 2021

Programbeskrivelse

Vil du være super-mekanikeren, -sælgeren eller rådgiveren eller ham, der har det store overblik på værkstedet? Som autoteknolog er du personen, der har overblik over de stadig mere komplicerede værksteds-, salgs-, og rådgivningsopgaver.


Projektarbejde og hands-on læring

Uddannelsen til autoteknolog er en 2-årig erhvervsakademiuddannelse, hvor du lærer via princippet ”få teoretisk viden og prøv den viden af i praksis”.

Uddannelsen er for dig, der godt kan lide at spille bold med den virkelighed, du skal arbejde i efter uddannelsen. Du lærer i samarbejde med dine medstuderende at løse problemer og udfordringer i industrien. I projekter og casearbejde tages der altid udgangspunkt i virkelige problematikker.


Du kommer på uddannelsen sidste semester (4. semester) i praktik hos en virksomhed, der er interessant for dig.


Der er behov for autoteknologer!

Autobranchen udvikler sig med hastige skridt i disse år, fordi biler bliver mere og mere automatiske. Det stiller krav til nye højteknologiske testfunktioner og flere specialister. Forhandlere har brug for sælgere og rådgivere, der udover salg også ved en del om teknologi. Her kommer autoteknologen ind i billedet.


Autoteknologer får job som fx teknisk rådgiver på større værksteder, ekspert i fejlfinding på motorer, floormanager eller værkstedschef.


Kom til virtuelt infomøde

Vi afholder virtuelt infomøde om autoteknologuddannelsen, hvor du bliver klogere på, hvad det vil sige at studere på uddannelsen, uddannelsens faglige indhold og ikke mindst de jobmuligheder, uddannelsen giver dig.

Virtuelt infomøde foregår 25. februar fra kl. 12-13.  Se mere under program

Uddannelsen er et samarbejde mellem Erhvervsakademi Aarhus og Aarhus Maskinmesterskole. Alt det praktiske omkring uddannelsen finder sted på Aarhus Maskinmesterskole.

Kontakt

Tlf. 41227197
Mail: kmo|aams.dk

Links

Besøg vores hjemmeside
Besøg os på facebook

Arrangementer

Mød undervisere
25. februar 2021
Kl. 12:00–13:00
Link til online event
Online