Automationsteknolog

Aarhus Maskinmesterskole

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
22., 23. og 24. februar 2024

Vil du være den, der får penge for at lege med robotter? Som automationsteknolog lærer du at programmere industriens automatiske maskiner og anlæg.

Uddannelsen til automationsteknolog er en 2-årig erhvervsakademiuddannelse, hvor du lærer at bruge teori i praksis og blive klar til at gå direkte i job

Uddannelsen er for dig, der godt kan lide at spille bold med den virkelighed, du skal arbejde i efter uddannelsen. Du lærer i samarbejde med dine medstuderende at løse problemer og udfordringer i industrien. I projekter og casearbejde tages der altid udgangspunkt i virkelige problematikker.


I den sidste del af uddannelsen kommer du i praktik hos en virksomhed, der er interessant for dig.


En sikker jobvej

Hvis du brænder for programmering, så er automationsteknolog lige til højrebenet. Du får en viden om styring og regulering, og en bred viden om opbygning og optimering af digitale og analoge styresystemer. At kunne optimere og automatisere produktionssystemer er en eftertragtet evne, og derfor har du som automationsteknolig let ved at finde et job, når du er færdig!


Som automationsteknolog vil du stå i spidsen for den praktiske installation, drift og optimering af automatiske anlæg hos fx produktionsvirksomheder.

Program

Mød studerende og undervisere til u-days

Kig forbi vores hyggelige caféområde, hvor du kan få en kop kaffe og lidt sødt til ganen. Vi står klar til at tage en snak med dig om, hvad det vil sige at studere til automationsteknolog. Du kan møde studerende, undervisere og studievejleder. 


Du finder os i den store indgangsfoyer i Navitas-bygningen, hvor vi står klar til at tage imod dig. Vi holder åbent i følgende tidsrum:

Torsdag 23. februar 2022, kl. 10.00-11.30 & 13.00-14.30
Lørdag 25. februar 2022, kl. 10.00-12.00

Uddannelsen er et samarbejde mellem Erhvervsakademi Aarhus og Aarhus Maskinmesterskole. Alt det praktiske omkring uddannelsen finder sted på Aarhus Maskinmesterskole.

Kontakt

Tlf. 41227197
Mail: kmo|aams.dk

Links

Besøg vores hjemmeside
Besøg os på facebook

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.