Automationsteknolog

Aarhus Maskinmesterskole
25., 26. og 27. februar 2021

Programbeskrivelse

Vil du være den, der får penge for at lege med robotter? Som automationsteknolog lærer du at programmere industriens automatiske maskiner og anlæg.


Projektarbejde og hands-on læring

Uddannelsen til automationsteknolog er en 2-årig erhvervsakademiuddannelse, hvor du lærer via princippet ”få teoretisk viden og prøv den viden af i praksis”.


Uddannelsen er for dig, der godt kan lide at spille bold med den virkelighed, du skal arbejde i efter uddannelsen. Du lærer i samarbejde med dine medstuderende at løse problemer og udfordringer i industrien. I projekter og casearbejde tages der altid udgangspunkt i virkelige problematikker.


I den sidste del af uddannelsen kommer du i praktik hos en virksomhed, der er interessant for dig.


En sikker jobvej

Hvis du brænder for programmering, så er automationsteknolog lige til højrebenet. Du får en viden om styring og regulering, og en bred viden om opbygning og optimering af digitale og analoge styresystemer.


At kunne optimere og automatisere produktionssystemer er en eftertragtet evne, og derfor har du som automationsteknolig let ved at finde et job, når du er færdig!

Som automationsteknolog vil du stå i spidsen for den praktiske installation, drift og optimering af automatiske anlæg

hos fx produktionsvirksomheder.Kom til virtuelt infomøde

Vi afholder virtuelt infomøde om automationsteknologuddannelsen, hvor du bliver klogere på, hvad det vil sige at studere på uddannelsen, uddannelsens faglige indhold og ikke mindst de jobmuligheder, uddannelsen giver dig. 

Det foregår 25. februar fra 10-11, se mere under program

Uddannelsen er et samarbejde mellem Erhvervsakademi Aarhus og Aarhus Maskinmesterskole. Alt det praktiske omkring uddannelsen finder sted på Aarhus Maskinmesterskole.

Kontakt

Tlf. 41227197
Mail: kmo|aams.dk

Links

Besøg vores hjemmeside
Besøg os på facebook

Arrangementer

Mød undervisere
25. februar 2021
Kl. 10:00–11:00
Link til online event
Online