Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur

Aarhus Universitet
24., 25. og 26. februar 2022

Som studerende på Spansk beskæftiger du dig med Spaniens og de spansktalende lande i Latinamerikas sprog, litteratur og samfund. 

Studiet giver dig en privilegeret adgang til den spansksprogede kultur og mulighed for at dykke ned i landenes fantastiske fortællinger. Samtidigt kommer du til at arbejde systematisk med sprog, hvor du ikke alene videreudvikler dit spansk men også bliver introduceret til sprogvidenskab. Du kommer også til at arbejde indgående med tekstanalyse, inkl. litterære tekster fra de spansktalende lande.

Læs mere om uddannelsen

Program

Fredag d. 25. februar fra 9-12 inviterer vi dig inden for universitets mure, hvor du får muligheden for at blive klogere på, hvad det vil sige at læse Spansk på Aarhus Universitet.

Til U-days har du en unik mulighed for at få et realistisk indblik i studiet både fagligt såvel som socialt. Du hører om, hvordan studiet er bygget op, uddannelsens forskellige fag, samt hvilke muligheder man selv har for at præge sit uddannelsesforløb. Du får mulighed for at møde undervisere, studerende og studenterstudievejledere og få svar på dine spørgsmål om uddannelsen i Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur.

Du vil desuden blive informeret om mulighederne for udveksling, og om de mange muligheder du har for praktik – både i udlandet og hjemme. Derudover vil du blive gjort bekendt med nogle af de mange karrieremuligheder uddannelsen åbner op for.


Torsdag
Online præsentation af uddannelsen

Mød os online torsdag den 24. februar kl. 16.15-17.00. Her kan du høre en live præsentation af uddannelsen og få svar på alle dine spørgsmål.

Du finder også programmet og link til online live session torsdag på fagsiden her: https://bachelor.au.dk/spansk


Fredag
Velkomst ved fagkoordinator Susana Fernandez

Fagkoordinator Susana Fernandez byder jer velkommen til U-days på Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur og fortæller om studiets indhold, samt hvilke faglige kompetencer man kan forvente at tilegne sig.

Miniforelæsning i sprog og kommunikation v. Susana S. Fernández

Efter velkomsten vil Susana S. Fernández give en miniforelæsning inden for sprogvidenskab og grammatik, hvor I vil få et indblik i, hvilke emner man arbejder med i den sproglige del af studiet, hvordan man arbejder med dem og hvorfor det er en vigtig del af uddannelsen.

Pause
Miniforelæsning i historie, samfund, kultur og litteratur

Kom og hør underviser Hans Lauge give en miniforelæsning inden for historie, samfund og kultur. Få indblik i hvilke områder af historien man vil komme omkring på de første semestre af uddannelsen, og hvordan man arbejder med disse emner.

Studenteroplæg om livet som studerende herunder udveksling

Nuværende studerende på uddannelsen i Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur kommer forbi og giver et kort oplæg om, hvordan det er at studere spansk på Aarhus Universitet. De fortæller om, hvordan det er at bo i Aarhus, studiemiljøet, udveksling m.m. Stil dem så mange spørgsmål om niveau, undervisning, fredagsbarer osv. som I overhovedet har lyst til.

Pause
Oplæg om karriere- og kandidatmuligheder samt de faglige aktiviteter på uddannelsen v. studenterstudievejleder Amanda Ramsing

Som afslutning på dagen kommer studenterstudievejleder Amanda og fortæller om de muligheder, man har for at præge sin uddannelse. Derudover vil I få et indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, som en uddannelse i spansk åbner op for bagefter samt se eksempler på, hvad tidligere studerende er endt med at arbejde med. Der vil også komme et kort oplæg fra en tidligere studerende, som vil fortælle om sit studieforløb, og hvad han arbejder med i dag. Til slut vil der blive lavet en evaluering, og der vil være mulighed for at stille nogle sidste spørgsmål.


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag d. 26. februar fra kl. 9.00 til 15.00 har du mulighed for at deltage i en stor u-days uddannelsesmesse på Aarhus Universitet.

Links til program og online oplæg finder du på www.bachelor.au.dk/udays

Kontakt

Tlf. 93521344
Mail: sprogfagenes.studievejledning.arts|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.
Præsentation af uddannelsen
24. februar 2022
Kl. 16:15–17:00
Link til online event
Præsentation af uddannelsen
25. februar 2022
Kl. 09:00–12:00
Lokation
Aarhus Universitet, Nobelparken
Jens Chr. Skous Vej 2
8000 Aarhus C
Bygning: 1485
Lokale: 238
Find vej
Uddannelsesmesse
26. februar 2022
Kl. 09:00–15:00
Lokation
Aarhus Universitet
Bartholins Allé 3
8000 Aarhus C
Bygning: Søauditorierne
Find vej