28. februar, 1. og 2. marts 2019

Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur

Kort om Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur

Som studerende på Spansk beskæftiger du dig med Spaniens og Latinamerikas sprog, litteratur og samfund. Studiet giver dig en privilegeret adgang til den spansksprogede kultur og mulighed for at dykke ned i landenes fantastiske fortællinger. Du får et indblik i Spaniens udvikling fra guldalderen i det 16. og 17. århundrede over Francos regime og frem til nutiden, hvor landet er et moderne demokrati bestående af autonome regioner med eget sprog og egen kultur. Du vil også få kendskab til de spanskamerikanske landes udvikling, som er præget af dramatiske og blodige historier om kolonisering, løsrivelse, diktaturer og kamp for social retfærdighed


Læs mere om uddannelsen


Kom til u-days på Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur

Fredag den 1. marts inviterer vi til u-days på Spansk og Spanskamerikansk sprog litteratur og kultur på Aarhus Universitet.


På u-days får du en unik mulighed for at få et realistisk indblik i studiet, fagligt såvel som socialt. Du vil høre om, hvordan studiet er opbygget, hvilke fag man kommer omkring undervejs, og hvilke perspektiver Spansk som uddannelse har i dag. Du vil få mulighed for at møde undervisere, studerende og studenterstudievejledere, og få svar på dine spørgsmål om uddannelsen i Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur.


Du vil også blive informeret om udvekslingsprogrammet på Spanskstudiet, og om de mange muligheder du har for praktik – både i udlandet og hjemme. Derudover vil du blive gjort bekendt med nogle af de mange karrieremuligheder uddannelsen åbner op for.


Præsentation af uddannelsen fredag den 1. marts

Kl. 9.00: Velkomst ved fagleder v. Susana S. Fernández

Kl. 9.15-9.45: Miniforelæsning i grammatik v. Susana S. Fernández

Kl 9.45-10.15: Miniforelæsning i kultur, samfund og historie v. Susana Mellerup

Kl. 10.15-10.45: Studenteroplæg om livet som studerende og udveksling

Kl. 10.45-11.00: Kaffepause

Kl. 11.00-11.30: Miniforelæsning i litteratur v. Diana González Martín

Kl. 11.30-12.00: Præsentation af uddannelsens struktur, indhold og karriereperspektiver ved studenterstudievejleder Søren Elmholt Andersen.


Uddannelsesmesse lørdag den 2. marts

Lørdag d. 2. marts kl. 10.00 – 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til den store uddannelsesmesse, hvor du i og omkring Søauditorierne i Universitetsparken har mulighed for at møde alle vejledere på tværs af uddannelserne. Her er der også mulighed for at deltage i en lang række oplæg, der sætter fokus på ligheder og forskelle blandt uddannelser. Du kan også få hjælp og information om valg af uddannelse, optagelse og hvordan man finder bolig og studiejob i Aarhus.


Læs mere om uddannelsesmessen og se det fulde program


Praktisk information

Find rundt på Aarhus Universitet

Download app’en ”AU Find” og få hjælp til at finde rundt. I app’en kan du finde kort over universitet og søge på bygningsnumre.

Alternativt kan du bruge AU’s bygningskort.


Transport

Du kan både tage Letbanen og flere af Midttrafiks bybuslinjer til Aarhus Universitet.

Download Rejseplanens app eller brug hjemmesiden, www.rejsplanen.dk, til at finde information om linjer, afgange og stoppesteder.

Arrangementer

Præsentation af uddannelsen

1. marts 2019
Kl. 09:00–12:00
Vis mere

Aarhus Universitet
Jens Chr. Skous Vej 2
8000 Aarhus C
Bygning: 1484
Lokale: 202
Bus: L2, 5A, 12, 16, 18
Føj til mit program

Kontakt

Tlf.87152534
Mail:sprogfagenes.studievejledning.arts|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur
“Gør dig selv den tjeneste at tage til u-days”

Anna 19 år, 3.g

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Besøgende til u-days