Japanstudier

Aarhus Universitet

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
22., 23. og 24. februar 2024

Vi glæder os til at se dig til u-days. I år kan du møde os på campus og online.

Forbered dig

Inden du møder op til u-days, kan du forberede dig ved at læse, lytte og quizze på bachelor.au.dk/udays, så du får allermest ud af dagene.


Torsdag
Online præsentation af uddannelsen

Har du ikke mulighed for at besøge os på campus? – mød os til en online live session

Mød os online torsdag den 23. februar kl. 17:00-17:20. Her har vi en online live session via Zoom. I vores online live session kan du møde vores studenterstudievejledere, høre mere om uddannelsen og stille spørgsmål:

https://aarhusuniversity.zoom.us/j/63367615649

Vil du gerne deltage i flere online live sessions?

Alle AU-uddannelser afholder en online live session torsdag den 23. februar mellem kl. 15.30 og 17.30, så du kan nå at deltage i mere end én session. Tjek programmet for de uddannelser som du er interesserede i for at se tidspunktet for deres online live session.

P.s. Alle sessions bliver optaget, så du kan se eller gense dem fra den 1. marts på de enkelte uddannelsers sider på bachelor.au.dk.


Fredag
Om Japanstudier

Velkomst til u-days på Globale Studier ved oplæg ved studenterstudievejlederen fra Kina- og Japanstudier om studiernes opbygning, fag, adgangskrav, studiemiljø, jobmuligheder og meget mere.

Om at lære japansk og crash course

Et par studerende på Japanstudier vil holde oplæg om det japanske sprog, herunder bl.a. dets opbygning, skriftsprog, og hvordan det er at lære på universitetet. Efterfølgende vil de studerende selv give et crash course i japansk, så du kan få en forsmag på det og et par gode gloser med på vejen.

Miniforelæsninger

Kom og oplev, hvordan en forelæsning på universitetet foregår. Du vil møde undervisere fra Japanstudier og Kinastudier, der hver især giver en smagsprøve på universitetet gennem to miniforelæsninger. Forelæsningerne vil tage udgangspunkt i et aktuelt samfundsrelateret emne og vil give et indblik i, hvordan emnet belyses fra forskellige regionale og faglige perspektiver.

Paneldebat

Vi afholder en fælles paneldebat, hvor studerende på forskellige semestre af Kina- og Japanstudier vil debattere og komme med deres syn på alt lige fra studievalg til karrieredrømme. Her bliver der rig mulighed for at stille spørgsmål til de studerende om alt, du kan komme i tanke om.

Opsamling og tak for i dag

Vi samler op på dagen og laver en kort evaluering.


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag den 25. februar fra kl. 10.00 til 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til u-days uddannelsesmesse. Læs om hvad du kan opleve, hvis du deltager enten fysisk i Aarhus eller via live stream online og find tips og tricks til at forberede dig på u-days her www.bachelor.au.dk/udays

Tværfagligt oplæg

Bliv klogere på Japanstudier, Brasilianske studier, Kinastudier, Indien- og sydasienstudier og Ruslandstudier, når studievejlederne fra de forskellige uddannelser fortæller om forskelle og ligheder.

Hvis du har spørgsmål til programmet, studiet eller andet, så kan du altid kontakte os på: studievejleder.iho@au.dk

Har du brug for at kunne parkere? Find information om gratis parkering udvalgte steder på AU’s u-days side.

Har du brug for hjælp til at finde rundt? Brug AU Bygningskort til at finde den bygning og det lokale du skal være i.

Kontakt

Tlf. 93522561
Mail: studievejleder.iho|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Japanstudier

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.