Indien- og Sydasienstudier

Aarhus Universitet

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
22., 23. og 24. februar 2024

Vi glæder os til at se dig til u-days. I år kan du møde os på campus og online.

Forbered dig

Inden du møder op til u-days, kan du forberede dig ved at læse, lytte og quizze på bachelor.au.dk/udays, så du får allermest ud af dagene.


Torsdag
Online præsentation af uddannelsen

Har du ikke mulighed for at besøge os på campus?mød os til en online live session

Mød os online torsdag den 23. februar kl. 17:00-17:20. Her har vi en online live session via Zoom. I vores online live session kan du møde vores studenterstudievejledere, høre mere om uddannelsen og stille spørgsmål:

https://aarhusuniversity.zoom.us/j/62245719597

Vil du gerne deltage i flere online live sessions?

Alle AU-uddannelser afholder en online live session torsdag den 23. februar mellem kl. 15.30 og 17.30, så du kan nå at deltage i mere end én session. Tjek programmet for de uddannelser som du er interesserede i for at se tidspunktet for deres online live session.

P.s. Alle sessions bliver optaget, så du kan se eller gense dem fra den 1. marts på de enkelte uddannelsers sider på bachelor.au.dk.


Fredag
Introduktion til Globale områdestudier

Til det første oplæg vil studievejlederne på Globale Områdestudier byde velkommen og fortælle lidt om dagens program. Derefter vil du høre om, hvad det egentlig vil sige at læse et 'områdestudie', om udvekslingsophold samt om hvordan studierne er bygget op rent fagligt. Vi kommer også til at snakke om studievalg - for hvordan vælger man egentlig den helt rigtige uddannelse for sig selv?

Miniforelæsninger

Til dette oplæg vil undervisere for Brasilianske Studier, Indien- & Sydasienstudier og Ruslandstudier holde miniforelæsninger om et aktuelt emne i de respektive områder.

Mød de studerende: introduktion til sprog

Mød de studerende fra de forskellige studier. Her vil du blive introduceret til sprogene på de forskellige studier (hindi, portugisisk, russisk) samt få mulighed for at sludre med de studerende.

Paneldebat

Efter sprogintroduktionerne vil vi afholde en samlet paneldebat med de deltagende studerende på alle de tre uddannelser. Her kan u-days-deltagere stille alle spørgsmål mellem himmel og jord om, hvordan det er at være studerende på uddannelserne.


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag den 25. februar fra kl. 10.00 til 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til u-days uddannelsesmesse. Læs om hvad du kan opleve, hvis du deltager enten fysisk i Aarhus eller via live stream online og find tips og tricks til at forberede dig på u-days her www.bachelor.au.dk/udays

Tværfagligt oplæg

Bliv klogere på Indien- og sydasienstudier, Japanstudier, Kinastudier,Brasilianske studier og Ruslandstudier, når studievejlederne fra de forskellige uddannelser fortæller om forskelle og ligheder.

Hvis du har spørgsmål til programmet, studiet eller andet, så kan du altid kontakte os på: studievejleder.iho@au.dk

Har du brug for at kunne parkere? Find information om gratis parkering udvalgte steder på AU’s u-days side.

Har du brug for hjælp til at finde rundt? Brug AU Bygningskort til at finde den bygning og det lokale du skal være i.

Kontakt

Tlf. 93522561
Mail: studievejleder.iho|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Indien- og sydasienstudier

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.