Indien- og Sydasienstudier

Aarhus Universitet
24., 25. og 26. februar 2022

Indien- og Sydasienstudier er et sprogbaseret områdestudium, hvor du lærer hindi, der er det mest udbredte sprog i Sydasien. Samtidig lærer du om regionens historie, kultur og samfundsforhold. 

Indien- og sydasienstudier beskæftiger sig først og fremmest med Indien, der er regionens største og vigtigste land, men der er også mulighed for at komme ind på forholdene i de øvrige lande i området så som Pakistan, Bangladesh, Nepal eller Sri Lanka. Du får et indgående kendskab til de komplekse strukturer i de sydasiatiske samfund, og du arbejder med nutidens populærkulturer og hverdagslivet i Sydasien.

Læs mere om uddannelsen

Program

Fredag d. 25. februar fra 9-12 inviterer vi dig inden for universitets mure, hvor du får muligheden for at blive klogere på, hvad det vil sige at læse Indien- og sydasienstudier på Aarhus Universitet.

Som besøgende får du indblik i den uddannelse, du er interesseret i. Du kommer til at høre oplæg, holdt af studievejledere, om hvordan det er på studiet. Du kommer til at høre miniforlæsninger fra undervisere på de respektive uddannelser. Dernæst vil du møde studerende fra de forskellige uddannelser, som fortæller om studielivet og kan besvare spørgsmål, som du skulle brænde inde med.


Torsdag
Online præsentation af uddannelsen

Mød os online torsdag den 24. februar kl. 16.15-17.00. Her kan du høre en live præsentation af uddannelsen og få svar på alle dine spørgsmål.

Du finder også programmet og link til online live session torsdag på fagsiden her: https://bachelor.au.dk/indieno...


Fredag
Introduktion til områdestudier

Til det første oplæg vil studievejlederne på Globale Områdestudier byde velkommen og fortælle lidt om dagens program. Derefter vil du høre om, hvad det egentlig vil sige at læse et 'områdestudie', om udvekslingsophold samt om hvordan studierne er bygget op rent fagligt. Vi kommer også til at snakke om studievalg - for hvordan vælger man egentlig den helt rigtige uddannelse for en selv?

Miniforelæsninger

Til dette oplæg vil undervisere for Kinastudier, Japanstudier, Ruslandstudier Indien- og Sydasienstudier og Brasilianske Studier give miniforelæsninger om et aktuelt emne i de respektive områder.

Mød de studerende: introduktion til sprog

Mød de studerende fra de forskellige studier. Her vil du blive introduceret til sprogene på de forskellige studer (eks. Hindi eller Japansk) samt få mulighed for at sludre med de studerende.

Paneldebat

Efter sprogintroduktionerne vil vi afholde en samlet paneldebat med de deltagende studerende på alle de fem uddannelser. Her kan u-days deltagere stille alle spørgsmål mellem himmel og jord om, hvordan det er at være studerende på uddannelserne.


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag d. 26. februar fra kl. 9.00 til 15.00 har du mulighed for at deltage i en stor u-days uddannelsesmesse på Aarhus Universitet.

Links til program og online oplæg finder du på www.bachelor.au.dk/udays

Kontakt

Tlf. 93521344
Mail: studievejleder.iho|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Indien- og sydasienstudier

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.
Præsentation af uddannelsen
24. februar 2022
Kl. 16:15–17:00
Link til online event
Præsentation af uddannelsen
25. februar 2022
Kl. 09:00–12:00
Lokation
Aarhus Universitet, Nobelparken
Jens Chr. Skous Vej 3
8000 Aarhus C
Bygning: 1485
Lokale: 226
Find vej
Uddannelsesmesse
26. februar 2022
Kl. 09:00–15:00
Lokation
Aarhus Universitet
Bartholins Allé 3
8000 Aarhus C
Bygning: Søauditorierne
Find vej