28. februar, 1. og 2. marts 2019

Filosofi

Kort om Filosofi

Filosofi handler om at udforske grænserne for, hvad der kan vides, tænkes og forstås. På Filosofi arbejder vi med alt det, man kan spørge til. Vi udforsker verdens beskaffenhed og meningen med livet, undersøger videnskabens grundbegreber og metoder, og vi reflekterer over samfundets værdigrundlag og etik. Vi lærer om gyldigheden af argumenter, tankemønstre og begreber, og vi arbejder med menneskesyn og teknologiforståelse.

Læs mere om Filosofi

Kom til u-days på Filosofi 

Til u-days kan du høre om vores bacheloruddannelses opbygning og indhold. Når du går hjem efter et par timer sammen med studerende, undervisere og studievejledere fra uddannelsen, vil du have haft muligheden for at stille en masse spørgsmål og forhåbentlig være mere afklaret om dit uddannelsesvalg.

Præsentation af uddannelsen torsdag den 28. februar

13:00-13:50: Miniforelæsning ved en af fagets undervisere

Her kan du få et indblik i, hvordan det er, at være til en forelæsning i Filosofi og måske få noget at tænke over resten af dagen.


13:55-14:25: Hvad er Filosofistudiet for os?

To Filosofistuderende kommer og fortæller om deres oplevelse med at studere filosofi og være en del af studielivet.


14:30-15:20: Hvordan er Filosofistudiet som uddannelse?

Studenterstudievejleder Marie vil fortælle lidt om studiets opbygning: fag, struktur, adgangskrav osv. Derudover vil hun også meget gerne besvare alle jeres spørgsmål efter bedste evne.


15:25-16:00: Livet som ’Filosof’

Vi vil her give dig et indblik i, hvad du kan blive med en uddannelse i Filosofi. Du vil have mulighed for at høre en kort historie fra en færdiguddannet filosof om dennes vej fra uddannelse til arbejdsmarkedet, samt stille de spørgsmål du evt. har.Uddannelsesmesse lørdag den 2. marts

Lørdag d. 2. marts kl. 10.00 – 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til den store uddannelsesmesse, hvor du i og omkring Søauditorierne i Universitetsparken har mulighed for at møde alle vejledere på tværs af uddannelserne. Her er der også mulighed for at deltage i en lang række oplæg, der sætter fokus på ligheder og forskelle blandt uddannelser. Du kan også få hjælp og information om valg af uddannelse, optagelse og hvordan man finder bolig og studiejob i Aarhus.

Læs mere om uddannelsesmessen og se det fulde program


Praktisk information

Find rundt på Aarhus Universitet
Download app’en ”AU Find” og få hjælp til at finde rundt. I app’en kan du finde kort over universitet og søge på bygningsnumre.
Alternativt kan du bruge AU’s bygningskort.

Transport
Du kan både tage Letbanen og flere af Midttrafiks bybuslinjer til Aarhus Universitet.
Download Rejseplanens app eller brug hjemmesiden, www.rejsplanen.dk, til at finde information om linjer, afgange og stoppesteder.

Arrangementer

Præsentation af uddannelsen

28. februar 2019
Kl. 13:00–16:00
Vis mere

Aarhus Universitet
Jens Chr. Skous Vej 4
8000 Aarhus C
Bygning: 1481
Lokale: 341
Bus: L2, 5A, 12, 16, 18
Føj til mit program

Kontakt

Tlf.87152534
Mail:studievejleder.filosofi|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Filosofi
“Gør dig selv den tjeneste at tage til u-days”

Anna 19 år, 3.g

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Besøgende til u-days