28. februar, 1. og 2. marts 2019

Brasilianske studier

Kort om Brasilianske Studier

Brasilien er fest og farver, kaffe og karneval samt enorme kultur- og naturrigdomme. Samtidig er det verdens femtestørste land og blandt verdens 10 største økonomier. Denne kombination gør, at Brasilien spiller en stadig mere synlig rolle på den internationale scene, og som brasilianskstuderende læser man ikke blot om Brasiliens rolle i verden - man lærer også at debattere samt arbejde med emner, der er internationalt relevante f.eks. miljø, migration og borgerskab. Derudover lærer man naturligvis at snakke den brasilianske variant af portugisisk og får mulighed for at tage til Brasilien og opleve landet og kulturen på tæt hold.

Læs mere om uddannelsen

Kom til u-days på Brasilianske studier

Til u-days kan du høre om vores bacheloruddannelses opbygning og indhold. Når du går hjem efter et par timer sammen med studerende, undervisere og studievejledere fra uddannelsen, vil du have haft muligheden for at stille en masse spørgsmål og forhåbentlig være mere afklaret om dit uddannelsesvalg.

Program fredag den 1. marts

09.00-09.45: Om Brasilianske Studier

Oplæg ved studenterstudievejleder Hannah Vasconcellos Andresen om studiets opbygning, fag, adgangskrav, studiemiljø, jobmuligheder etc.


09.50-10.30: Paneldebat med studerende

Vi afholder sammen med de andre Globale studier en fælles paneldebat, hvor studerende på forskellige semestre fra alle studier vil debattere og komme med deres syn på alt lige fra studievalg til karrieredrømme. Her bliver der også mulighed for at stille spørgsmål, se eksempler på læsemateriale og semesterplaner.


10.35-11.50: Miniforelæsninger

Kom og oplev hvordan en forelæsning på universitetet foregår. Du vil møde undervisere fra Brasilianske studier, Ruslandsstudier, Japanstudier, Kinastudier samt Indien- og Sydasienstudier, der hver især giver en smagsprøve på universitetet gennem en række miniforelæsninger. Temaet er ”miljøudfordringer” og vil give et indblik i, hvordan emnet belyses fra forskellige regionale og faglige perspektiver.


11.50-12.00: Opsamling og tak for i dag

Vi samler op på dagen og evaluerer.


Uddannelsesmesse lørdag den 2. marts

Lørdag d. 2. marts kl. 10.00 – 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til den store uddannelsesmesse, hvor du i og omkring Søauditorierne i Universitetsparken har mulighed for at møde alle vejledere på tværs af uddannelserne. Her er der også mulighed for at deltage i en lang række oplæg, der sætter fokus på ligheder og forskelle blandt uddannelser. Du kan også få hjælp og information om valg af uddannelse, optagelse og hvordan man finder bolig og studiejob i Aarhus.

Læs mere om uddannelsesmessen og se det fulde program


Praktisk information

Find rundt på Aarhus Universitet
Download app’en ”AU Find” og få hjælp til at finde rundt. I app’en kan du finde kort over universitet og søge på bygningsnumre.
Alternativt kan du bruge AU’s bygningskort.

Transport
Du kan både tage Letbanen og flere af Midttrafiks bybuslinjer til Aarhus Universitet.
Download Rejseplanens app eller brug hjemmesiden, www.rejsplanen.dk, til at finde information om linjer, afgange og stoppesteder.

Arrangementer

Præsentation af uddannelsen

1. marts 2019
Kl. 09:00–12:00
Vis mere

Aarhus Universitet, Nobelparken
Jens Chr. Skous Vej 7
8000 Aarhus C
Bygning: 1465
Lokale: 123
Bus: L2, 5A, 12, 16, 18
Føj til mit program

Kontakt

Tlf.87152534
Mail:studievejleder.iho|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Brasilianske studier
“Gør dig selv den tjeneste at tage til u-days”

Anna 19 år, 3.g

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Besøgende til u-days