28. februar, 1. og 2. marts 2019

Arabisk- og islamstudier

Kort om Arabisk- og islamstudier

Arabisk- og islamstudier handler om sprog, religion, historie, kultur, politik og samfund i den arabiske verden. Som studerende på uddannelse lærer man at læse, tale og skrive arabisk. Man får viden om det arabiske hverdagsliv og om islam i og uden for den arabiske verden. Man bliver ekspert i den arabiske verden og lærer at skabe bro mellem Danmark og den arabiske verden inden for mange områder.

Læs mere om Arabisk- og Islamstudier

Kom til u-days på Arabisk- og islamstudier

Assalamu Aleikum – velkommen til u-days på Arabisk- og Islamstudier!

Til u-days kan du høre om vores bacheloruddannelses opbygning, og du kan du kan høre om vores studies udlandsophold fra en ekspert – nemlig en studerende på uddannelsen.

Du vil også opleve en prøveforelæsning fra én af vores dygtige undervisere, og høre om det arabiske sprog og om hvordan man lærer arabisk på Aarhus Universitet.

Når du går hjem, efter tre timer sammen med studerende, undervisere og studievejlederen på Arabisk- og Islamstudier, vil du have haft muligheden for at stille spørgsmål, og forhåbentlig være mere afklaret om dit uddannelsesvalg, og om du skal vælge Arabisk- og Islamstudier. Som en bonus vil du også lære lidt arabisk!


Program torsdag den 28. februar

13:00-13:45: Velkomst, program, uddannelsens opbygning og karriereprofiler

Her byder studievejlederen Morten Flyckt Bjørnsen velkommen til u-days på Arabisk- og Islamstudier, og fortæller om uddannelsens opbygning, og hvad man kan, når man er færdig med bachelor- eller kandidatuddannelsen i Arabisk- og Islamstudier

13:45-14:15: Udlandsophold på Arabisk- og Islamstudier v. en studerende

Her kommer en af vores studerende og fortæller om sine oplevelser på udlandsopholdet, der er en integreret del af bacheloruddannelsen i Arabisk- og Islamstudier

14:15-14:30: Pause

14:30-15:15: ”Hvad er Arabisk- og Islamstudier? ”: Prøveforelæsning v. Mark Sedgwick

Her kommer én af vores dygtige undervisere og holder en forelæsning om vores fag, om hvad vi laver, og ikke mindst, hvorfor det er vigtigt

15:15-15:45: Introduktion til det arabiske sprog v. Mattias Gori Olesen

Én af vores ph.d. studerende kommer og fortæller, og du får mulighed for selv at prøve kræfter med det svære – men spændende – arabiske sprog

15:45-16:00: Spørgsmål, evaluering og afslutning

Her kan du nå at stille de spørgsmål du ikke nåede tidligere, og vi snakker om hvad vi kan gøre bedre næste år

16:00: Tak for i dag


Uddannelsesmesse lørdag den 2. marts

Lørdag d. 2. marts kl. 10.00 – 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til den store uddannelsesmesse, hvor du i og omkring Søauditorierne i Universitetsparken har mulighed for at møde alle vejledere på tværs af uddannelserne. Her er der også mulighed for at deltage i en lang række oplæg, der sætter fokus på ligheder og forskelle blandt uddannelser. Du kan også få hjælp og information om valg af uddannelse, optagelse og hvordan man finder bolig og studiejob i Aarhus.

Læs mere om uddannelsesmessen og se det fulde program

Praktisk information

Find rundt på Aarhus Universitet
Download app’en ”AU Find” og få hjælp til at finde rundt. I app’en kan du finde kort over universitet og søge på bygningsnumre.
Alternativt kan du bruge AU’s bygningskort.

Transport
Du kan både tage Letbanen og flere af Midttrafiks bybuslinjer til Aarhus Universitet.
Download Rejseplanens app eller brug hjemmesiden, www.rejsplanen.dk, til at finde information om linjer, afgange og stoppesteder.

Arrangementer

Præsentation af uddannelsen

28. februar 2019
Kl. 13:00–16:00
Vis mere

Aarhus Universitet, Nobelparken
Jens Chr. Skous Vej 3
8000 Aarhus C
Bygning: 1451
Lokale: 416
Bus: L2, 5A, 12, 16, 18
Føj til mit program

Kontakt

Tlf.87152534
Mail:studievejleder.arabisk.arts|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Arabisk- og islamstudier
“Gør dig selv den tjeneste at tage til u-days”

Anna 19 år, 3.g

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Besøgende til u-days