Antropologi

Aarhus Universitet
24., 25. og 26. februar 2022

Antropologi handler om, hvordan mennesker lever sammen, organiserer sig og forstår sig selv og deres omgivelser. 

I antropologien studerer man, hvordan mennesker fungerer sammen i det små, og hvordan deres relationer er en del af en større social og kulturel sammenhæng. Antropologi er læren om mennesket og menneskets relationer til sin omverden. 

Som antropologistuderende beskæftiger vi os med studiet af mennesker som sociale væsener, og hvordan mennesker påvirkes af deres kultur og samfund. Vi undersøger, hvordan mennesker forstår sig selv, både som individer og som medlemmer af en gruppe, og hvordan dette hænger sammen med blandt andet historiske, politiske, lokale og religiøse forhold, bare for at nævne nogle få.

Læs mere om uddannelsen

Program

Torsdag d. 24. februar fra 9-12 inviterer vi dig inden for universitets mure, hvor du får muligheden for at blive klogere på, hvad det vil sige at læse Antropologi på Aarhus Universitet.

I løbet af dagen vil du få indblik i, hvad uddannelsen indebærer, og hvordan vi arbejder på Antropologi. Uddannelsens studievejleder vil fortælle dig om uddannelsens opbygning og adgangskrav, og studerende fra Antropologi vil fortælle om deres erfaringer og liv som studerende på og udenfor universitetet. Desuden vil et af fagets undervisere holde en miniforelæsning, hvor du kan få en smagsprøve på, hvordan undervisningen foregår. Gennem arrangementet vil du desuden have rig mulighed for at stille spørgsmål.


Torsdag
Velkomst ved studievejleder

Studievejlederen byder jer velkommen og giver et overblik over dagens program.

Hvad er antropologi? Faglig introduktion og mini-forelæsning

I vil få en mini-forelæsning af en underviser på afdelingen for antropologi. Underviseren vil introducere jer til antropologifaget og fortælle lidt om sit eget arbejde med antropologien: feltarbejde, forskning og mere.

Pause
Paneldebat med antropologistuderende

Hvad er antropologi for en størrelse? Studerende fra forskellige semestre danner dagens panel. Her får I mulighed for at høre de studerendes egne erfaringer med at være studerende på Antropologi på Aarhus Universitet. Hvis I har nogle spørgsmål, som I gerne vil have svar på og diskuteret, så er der rig mulighed for at gøre det her. ALLE spørgsmål er velkomne!

Pause
Oplæg om fagets opbygning, muligheder for udveksling, kandidat og jobmuligheder

Studievejledningen vil holde et oplæg om adgangskrav, uddannelsens opbygning, muligheder for at komme til udlandet og jobmuligheder.  Derudover vil studievejlederen snakke om det at vælge uddannelse. Hvordan dælen vælger man det rigtige studie? Det kan både være en utrolig sjov, spændende og udfordrende proces. Men hvordan vælger man egentlig den ’rigtige’ uddannelse for sig selv – og er det overhovedet er muligt?


Torsdag eftermiddag
Online præsentation af uddannelsen

Mød os online torsdag den 24. februar kl. 16.15-17.00. Her kan du høre en live præsentation af uddannelsen og få svar på alle dine spørgsmål.

Du finder også programmet og link til online live session torsdag på fagsiden her:https://bachelor.au.dk/antropo...


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag d. 26. februar fra kl. 9.00 til 15.00 har du mulighed for at deltage i en stor u-days uddannelsesmesse på Aarhus Universitet.

Links til program og online oplæg finder du på: www.bachelor.au.dk/udays

Kontakt

Tlf. 87152534
Mail: studievejleder.moca.arts|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Antropologi

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.
Præsentation af uddannelsen
24. februar 2022
Kl. 09:00–12:00
Lokation
Aarhus Universitet, Nobelparken
Jens Chr. Skous Vej 4
8000 Aarhus C
Bygning: 1482
Lokale: 105
Find vej
Præsentation af uddannelsen
24. februar 2022
Kl. 16:15–17:00
Link til online event
Uddannelsesmesse
26. februar 2022
Kl. 09:00–15:00
Lokation
Aarhus Universitet
Bartholins Allé 3
8000 Aarhus C
Bygning: Søauditorierne
Find vej