Administrationsbacheloruddannelsen

VIA University College

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
22., 23. og 24. februar 2024

Velkommen til Administrationsbacheloruddannelsen

Interesserer du dig for politik, økonomistyring, jura, projektledelse samt offentlig forvaltning? Er du en skarp formidler, der er god til at få mennesker til at samarbejde, og har du lyst til at kombinere en solid viden om samfundet og dets udvikling med en professionel kompetence til at administrere, planlægge og understøtte drift og udvikling i offentlige organisationer? Så er Administrationsbacheloruddannelsen noget for dig.

En administrationsbachelor kan arbejde i alle typer politisk styrede organisationer. Han eller hun kender til rammerne for administrativ opgaveløsning i kommuner, regioner, stat og på EU-plan og ved, hvordan de indbyrdes spiller sammen.

Administrationsbacheloren arbejder på et solidt grundlag af samfundsfaglige teorier og metoder og kan omsætte dem i konkrete resultater. Arbejdsopgaverne kan bl.a. omfatte projektledelse, sagsfremstilling, undersøgelser og analyser, projekter og processer samt organisationsudvikling primært inden for den offentlige sektor.

Deltag og hør nærmere om uddannelsen, når studievejleder og studerende præsenterer uddannelsen og fortæller om studielivet.

Program

Administrationsbacheloruddannelsen afholder u-days den 23., 24. og 25. februar.

Administrationsbacheloruddannelsen har to uddannelsesudbud. Det ene udbud er den almindelige matrikeluddannelse i Aarhus med fysisk undervisning på Campus Aarhus C. Det andet udbud er en netuddannelse (NET). På netuddannelsen følger de studerende samme undervisning som de studerende i Aarhus. De følger blot meget af undervisningen fra computeren hjemmefra. 

Uddannelsen afholder u-days torsdag, fredag og lørdag. Torsdag afholdes u-days online med fokus på netuddannelsen. Fredag og lørdag afholdes u-days på Campus Aarhus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, lokale B5.07A. Fredag og lørdag er fokus på matrikeluddannelsen med fysisk fremmøde. 


TORSDAG (ONLINE)
Præsentation af netuddannelsen

Mød medarbejder og studerende fra administrationsbacheloruddannelsen. Få en præsentation af uddannelsen og bliv klogere på, hvad det vil sige at være netstuderende. 


FREDAG OG LØRDAG
Præsentation af Administrationsbacheloruddannelsen

Mød studievejleder fra Administrationsbacheloruddannelsen. Få en præsentation af uddannelsen og bliv klogere på, hvad en administrationsbachelor er. Præsentationen indeholder en introduktion til uddannelsens indhold og opbygning, valgmoduler, praktik, internationale muligheder og karriere.

Hverdagen som studerende på Administrationsbachelor - Studieliv og studiemiljø

Mød en studerende fra Administrationsbacheloruddannelsen og bliv klogere på, hvordan hverdagen er som studerende på uddannelsen. 

Præsentationen indeholder en introduktion til studiemiljøet og faciliteter på uddannelsen. Du kan også høre, hvordan et skema ser ud, hvilken litteratur der anvendes, om man har tid til et fritidsjob og meget mere. Der er ligeledes mulighed for at stille spørgsmål.

Rundvisning på campus

Kom med på en rundvisning på campus og oplev stemningen, hvor du får en introduktion til de mange forskellige faciliteter på campus og uddannelsens studieområde på 6. sal med udsigt over Aarhus centrum, hvor studerende kan mødes til gruppearbejde, frokost, brætspil mv.

Vejledningscafé

Information om adgangskrav og optagelse på uddannelsen. Herefter er der mulighed for at stille spørgsmål til studievejleder og den studerende.

Du kan læse mere om uddannelsen, på uddannelsens hjemmeside her:

Matrikel: Bliv administrationsbachelor - tag uddannelsen hos VIA | VIA

NET: Administrationsbachelor - tag den online - læs mere her | VIA

Vi glæder os til at møde dig.

Med venlig hilsen

Ninna Bruun Olesen

Studiekoordinator I Studievejleder
VIA Administrationsbachelor
M: nibr@via.dk I T: 87 55 33 39

Kontakt

Tlf. 87553339
Mail: nibr|via.dk

Links

Administrationsbacheloruddannelsens hjemmeside

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.