Uddannelsesvidenskab

Aarhus Universitet

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
22., 23. og 24. februar 2024

Vi glæder os til at se dig til u-days. I år kan du møde os på campus og online.

Forbered dig

Inden du møder op til u-days, kan du forberede dig ved at læse, lytte og quizze på bachelor.au.dk/udays, så du får allermest ud af dagene.


Torsdag
Online præsentation af uddannelsen

Har du ikke mulighed for at besøge os på campus? – mød os til en online live session

Mød os online torsdag den 23. februar kl. 17:00-17:20. Her har vi en online live session via Zoom. I vores online live session kan du møde vores studenterstudievejledere, høre mere om uddannelsen og stille spørgsmål:

https://aarhusuniversity.zoom.us/j/64892943035

Vil du gerne deltage i flere online live sessions?

Alle AU-uddannelser afholder en online live session torsdag den 23. februar mellem kl. 15.30 og 17.30, så du kan nå at deltage i mere end én session. Tjek programmet for de uddannelser som du er interesserede i for at se tidspunktet for deres online live session.


P.s. Alle sessions bliver optaget, så du kan se eller gense dem fra den 1. marts på de enkelte uddannelsers sider på bachelor.au.dk.Torsdag
Velkomst ved studievejledningen
Præsentation af Uddannelsesvidenskab og ‘en typisk uge som studerende’

Studievejledningen vil fortælle om Uddannelsesvidenskabs faglige opbygning, indhold og adgangskrav mm. Dertil vil en typisk uge på Uddannelsesvidenskab og Aarhus Universitet blive fremlagt, hvor emner som undervisning, læsning og fritid vil blive gennemgået.

Pause
Mød to studerende

Vi får besøg af to nuværende studerende, som vil fortælle om deres oplevelse af at studere Uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet. De vil give en introduktion til, hvordan hverdagen som studerende kan se ud.

At være ’uddannelsesvidenskaber’

Sammen med en af vores undervisere får du mulighed for at prøve kræfter med det faglige indhold på uddannelsen. Her vil du bl.a. blive præsenteret for typiske problemstillinger i det uddannelsesvidenskabelige felt samt få et indblik i, hvordan det er at ’arbejde uddannelsesvidenskabeligt’. Samtidig vil du få en fornemmelse af, hvordan studerende skriver opgaver og arbejder med det faglige stof.

Spørgerunde til underviser og de to studerende
Pause
Videreuddannelse og jobmuligheder – hvad kan jeg blive?

Du vil her få indtryk af, hvilke kandidatmuligheder en bachelor i Uddannelsesvidenskab åbner op for. Derudover præsenterer studievejledningen, hvilke typer af jobs en ”uddannelsesvidenskaber” kan havne i på arbejdsmarkedet.

Spørgerunde, evaluering og afrunding

Spørg, spørg, spørg. Dagen afsluttes med tid til at stille en masse spørgsmål. Derudover skal vi evaluere inden vi siger ‘tak for i dag’.


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag den 25. februar fra kl. 10.00 til 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til u-days uddannelsesmesse. Læs om hvad du kan opleve, hvis du deltager enten fysisk i Aarhus eller via live stream online og find tips og tricks til at forberede dig på u-days her www.bachelor.au.dk/udays

Tværfagligt oplæg

Bliv klogere på Uddannelsesvidenskab og Antropologi, når studievejlederne fra de to uddannelser fortæller om forskelle og ligheder.

Hvis du har spørgsmål til programmet, studiet eller andet, så kan du altid kontakte os på:

studvej@dpu.d

Har du brug for at kunne parkere? Find information om gratis parkering udvalgte steder på AU’s u-days side.

Har du brug for hjælp til at finde rundt? Brug AU Bygningskort til at finde den bygning og det lokale du skal være i.

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.