Vejledning ved Studievalg Danmark

Studievalg Danmark, Center Østjylland
22., 23. og 24. februar 2024

Studievalg Danmark vejleder om valg af erhvervs- og videregående uddannelse og deltager igen i år i arrangementet u-days, hvor vi er at finde på Dokk1 torsdag d. 22. februar kl. 09.00 – 16.00 og fredag d. 23. februar kl. 09.00 – 14.00 i form af individuelle træffetider samt på studiemessen på Aarhus Universitet lørdag d. 24. februar kl. 10.00 - 15.00.  

Med os kan du blandt andet drøfte dit uddannelsesvalg, få hjælp til at navigere i det store udbud af uddannelser samt få information om optagelsesregler. Vær opmærksom på, at vi afholder individuelle træffetider i Det Grønne Hjørne på Dokk1. Her kan du få individuel vejledning ved på forhånd at booke en tid på studievalg.dk eller blot møde op og få en snak med en af de ledige vejledere – bemærk dog, at der kan forekomme ventetid.

I forbindelse med u-days har du også mulighed for at deltage i en af de to workshops, 'Søg Optagelse' og 'Motiveret Ansøgning', som begge afvikles på Dokk1. 


Torsdag
Søg optagelse

En kvalificeret ansøgning om optagelse på en videregående uddannelse forudsætter, at du har kendskab til en række centrale begreber, eksempelvis adgangskrav, gymnasial supplering, kvote 1 og 2, standby og optagelse.dk, hvilket vi vil forsøge at give dig i denne workshop.

Tilmeld dig workshoppen Søg om optagelse: Klik her

Motiveret ansøgning

En motiveret ansøgning er nogle steder en del af kriterierne for vurdering af ansøgere i kvote 2. Mange undrer sig over, hvordan en sådan kunne se ud. 

Studievalg Danmark ligger ikke inde med sandheden, men vi oplever alligevel, at der trods alt er nogle gennemgående elementer, som det er vigtigt at forholde sig til, herunder sproget, bevidsthed om erfaringer og at kunne skrive sig ind i uddannelsen. Vi sætter spot på disse parametre, men uden konkret at hjælpe dig med ansøgningen. 

Tilmeld dig workshoppen Motiveret ansøgning: Klik her


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Studievalg Danmark deltager i uddannelsesmessen på Aarhus Universitet, hvor du i og omkring Sø-auditorierne i Universitetsparken kan få uafhængig vejledning om valg af erhvervs- og videregående uddannelse. Derudover har du også mulighed for at møde alle vejledere på tværs af uddannelserne på Aarhus Universitet.

Du er velkommen til at kontakte Studievalg Danmark på fbj@studievalg.dk, hvis du vil have mere information om arrangementerne.

Kontakt

Flemming Bardenfleth Jensen
Tlf. 33332031
Mail: fbj|studievalg.dk

Links

Studievalg Danmark, Center Østjylland
FÅ INFO OM TID OG STED

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne for at logge ind og gemme dit program.