2., 3. og 4. marts 2017

Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Kom og hør om uddannelsernes ligheder og forskelle - vi hjælper dig med at sammenligne!

Lørdag d. 4 marts kl. 10.00-15.00 åbner Aarhus Universitet dørene op for den store uddannelsesmesse i Søauditorierne, Bartholins Allé 3, 8000 Aarhus C, hvor du har mulighed for at møde alle uddannelser på tværs!

Uddannelsesmessen hjælper både dig, der gerne vil vide mere om et bestemt studie, men også dig, der er i tvivl om, hvad du skal vælge. På uddannelsesmessen vil du høre oplæg, hvor uddannelser bliver sammenlignet. Du får både mere viden, men får også andre alternativer, der alt sammen hjælper dig med at vælge. Måske der er en uddannelse, du slet ikke har hørt om?
Der vil være vejledere fra alle uddannelser, og vi glæder os til at hjælpe dig!


Udover vejlederne fra uddannelserne har du også mulighed for at møde AU Elitesport, Studievalg Østjylland, VUC Aarhus (Gymnasiel supplering) og AU Optagelse. Du kan også deltage i en rundvisning i den smukke Universitetspark til blandt andet parkkollegiet, statsbiblioteket, aulaen, et auditorium og området omkring søerne, hvor den årlige kapsejlads finder sted.
Du vil også kunne få svar på spørgsmål som f.eks. "Hvordan søger jeg ind?", '' Hvad gør jeg hvis jeg er i tvivl om mit uddannelsesvalg?" og "Hvordan finder jeg studiejob og bolig i Aarhus?"

Familie og venner er mere end velkomne. Der er desuden mulighed for at købe sandwich, kage, te og kaffe (kontanter, Dankort og Mobilepay).

Program
Se program her

I den vestlige afdeling af universitetsparken, Ny Munkegade 118, bygn. 1530, 8000 Aarhus C, kl. 10.00-15.00 kan du møde vejledere, der repræsenterer de naturvidenskabelige uddannelser. Derudover vil der være både rundvisninger til forskningslaboratorierne og oplæg ved en række undervisere. Du finder programmet under de enkelte uddannelser.

På Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 C, kl. 10.00-13.00 finder du ingeniøruddannelserne. Her kan du møde vejledere og studerende fra alle 10 diplomingeniøruddannelser og også høre mere om de forskellige civilingeniøroverbygninger. Du finder programmet under de enkelte uddannelser.

Arrangementer

Uddannelsesmesse

4. marts 2017
Kl. 10:00–15:00
Vis mere

Aarhus Universitet
Bartholins Allé 3
8000 Aarhus C
Bygning: 1250-1254
Lokale: Hele bygningen
Bus: 1a
Føj til mit program

Kontakt

Tlf.25566086
Mail:slp|au.dk

Links

Har kan du læse mere om uddannelserne!
“Gør dig selv den tjeneste at tage til u-days”

Anna 19 år, 3.g

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Sidsel, 18 år, 3.g