Medievidenskab

Aarhus Universitet

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
22., 23. og 24. februar 2024

Vi glæder os til at se dig til u-days. I år kan du møde os på campus og online.

Forbered dig

Inden du møder op til u-days, kan du forberede dig ved at læse, lytte og quizze på bachelor.au.dk/udays, så du får allermest ud af dagene.


Torsdag
Oversigt over uddannelsen

Studievejledningen giver et overblik over uddannelsen samt procedure omkring optagelse. 

Mini-forelæsning i faget Medietekstanalyse

En underviser fra Medievidenskab kommer forbi for at forelæse, så du kan finde ud af, hvad en forelæsning på Medievidenskab kan handle om.

Pause
Hvordan er det at læse Medievidenskab?

En af de nuværende studerende kommer og fortæller om livet som studerende. Til dette oplæg får du et indblik i studiestarten, studiemiljøet og fagmiljøet, og derudover kan du blive meget klogere på, hvordan det er at være en Medievidenskabsstuderende på Aarhus Universitet.

Besøg af en færdiguddannet medievidenskaber

Hør hvad man kan ende med at lave når man har læst Medievidenskab. Vi får besøg af en færdiguddannet medievidenskaber, der vil fortælle om vejen til arbejde, arbejdsopgaver og ikke mindst hvordan kompetencerne fra Medievidenskab bruges på arbejdspladsen.

Pause
Hvad kan man blive med en uddannelse i Medievidenskab?

Studievejlederen vil fortælle om de kompetencer, man erhverver sig som humanist, og derudover komme med mange eksempler på, hvad man kan arbejde med som færdiguddannet medievidenskaber.

Spørgsmål til uddannelsen

Hvis du har spørgsmål du ikke har fået stillet, eller bare gerne vil høre endnu mere om et bestemt fag, studielivet eller hvordan man finder mere information, så kan det sidste kvarter bruges på at stille lige præcis de spørgsmål, der brænder på hos dig.


Torsdag eftermiddag
Online præsentation af uddannelsen

Har du ikke mulighed for at besøge os på campus?mød os til en online live session

Mød os online torsdag den 23. februar kl. 16:00-16:20. Her har vi en online live session via Zoom. I vores online live session kan du møde vores studenterstudievejledere, høre mere om uddannelsen og stille spørgsmål:

https://aarhusuniversity.zoom.us/j/67038386418

Vil du gerne deltage i flere online live sessions?

Alle AU-uddannelser afholder en online live session torsdag den 23. februar mellem kl. 15.30 og 17.30, så du kan nå at deltage i mere end én session. Tjek programmet for de uddannelser som du er interesserede i for at se tidspunktet for deres online live session.

P.s. Alle sessions bliver optaget, så du kan se eller gense dem fra den 1. marts på de enkelte uddannelsers sider på bachelor.au.dk.


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag den 25. februar fra kl. 10.00 til 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til u-days uddannelsesmesse. Læs om hvad du kan opleve, hvis du deltager enten fysisk i Aarhus eller via live stream online og find tips og tricks til at forberede dig på u-days her www.bachelor.au.dk/udays

Tværfagligt oplæg

Bliv klogere på Medievidenskab, Informationsvidenskab og Digital Design, når studievejlederne fra de forskellige uddannelser fortæller om forskelle og ligheder.

Hvis du har spørgsmål til programmet, studiet eller andet, så kan du altid kontakte os på:
studvba@imv.au.dk

Har du brug for at kunne parkere? Find information om gratis parkering udvalgte steder på AU’s u-days side.

Har du brug for hjælp til at finde rundt? Brug AU Bygningskort til at finde den bygning og det lokale du skal være i.

Kontakt

Tlf. 93522561
Mail: studvba|imv.au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Medievidenskab

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.