International virksomhedskommunikation i spansk

Aarhus Universitet

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
22., 23. og 24. februar 2024

Vi glæder os til at se dig til u-days. I år kan du møde os på campus og online.

Forbered dig

Inden du møder op til u-days, kan du forberede dig ved at læse, lytte og quizze på bachelor.au.dk/udays, så du får allermest ud af dagene.


Torsdag
Online præsentation af uddannelsen

Har du ikke mulighed for at besøge os på campus? – mød os til en online live session

Mød os online torsdag den 23. februar kl. 16:30-16:50. Her har vi en online live session via Zoom. I vores online live session kan du møde vores studenterstudievejledere, høre mere om uddannelsen og stille spørgsmål:

https://aarhusuniversity.zoom.us/j/67538553573

Vil du gerne deltage i flere online live sessions?

Alle AU-uddannelser afholder en online live session torsdag den 23. februar mellem kl. 15.30 og 17.30, så du kan nå at deltage i mere end én session. Tjek programmet for de uddannelser som du er interesserede i for at se tidspunktet for deres online live session.

P.s. Alle sessions bliver optaget, så du kan se eller gense dem fra den 1. marts på de enkelte uddannelsers sider på bachelor.au.dk.


Fredag
Hvad er International Virksomhedskommunikation i Spansk?

Studenterstudievejleder Emma Schmidt vil byde velkommen til U-days og fortælle om uddannelsens opbygning, fag, adgangskrav, hvilke valg man skal træffe undervejs i sin uddannelse og meget mere.

Miniforelæsning: Made in Denmark, sold abroad – Country-of-origin v. Martin Nielsen.

Oplev hvordan en forelæsning på universitetet foregår. Du vil møde en underviser fra International Virksomhedskommunikation, der vil give en smagsprøve på universitetet gennem en miniforelæsning. Temaet for forelæsningen er markeringen af en virksomheds eller et brands oprindelsesland – også kaldet country-of-origin – og er en hyppigt brugt kommunikationsstrategi. Således forbindes bestemte lande ofte med særlige kvalitetsopfattelser inden for forskellige produktklasser, fx russisk vodka eller fransk cognac. I oplægget får du en introduktion til fænomenet og eksempler på, hvordan country-of-origin kommer til udtryk i international virksomhedskommunikation.

Hvordan er livet som universitetsstuderende?

Studerende fra uddannelsen kommer forbi og fortæller om, hvordan det er at være studerende på International virksomhedskommunikation i Spansk på Aarhus Universitet. De vil blandt andet fortælle om, hvordan det er at bo i Aarhus, udveksling, om fredagsbaren, studiemiljøet, hvordan man arbejder på studiet og meget mere. Stil dem alle de spørgsmål I overhovedet har lyst til.

Pause
Oplæg om karriere- og kandidatmuligheder samt de faglige aktiviteter under uddannelsen v. Studenterstudievejleder Emma Schmidt

Studenterstudievejleder Emma Schmidt vil fortælle om de muligheder, som man undervejs i studieforløbet har for at præge sin uddannelse. Derudover vil I få et indblik i de forskellige karrieremuligheder, som en uddannelse i International Virksomhedskommunikation i Spansk åbner op for samt se eksempler på, hvad tidligere studerende er endt med at arbejde med.

Miniforelæsning v. Octavio Ruiz Santillán

Kom og oplev, hvilke emner man kan komme omkring på International Virksomhedskommunikation i Spansk. Denne miniforelæsning vil være mere specifikt præget af de emner studerende arbejde med på International Virksomhedskommunikation i Spansk. Miniforelæsningen bliver afholdt af underviser og forskningsassistent Octavio Ruiz Santillán, der arbejder med emner indenfor historie, samfund og kultur i Spanien.


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag den 25. februar fra kl. 10.00 til 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til u-days uddannelsesmesse. Læs om hvad du kan opleve, hvis du deltager enten fysisk i Aarhus eller via live stream online og find tips og tricks til at forberede dig på u-days her www.bachelor.au.dk/udays

Tværfagligt oplæg

Bliv klogere på International virksomhedskommunikation i Spansk,

Engelsk, Tysk og Fransk samt de humanistiske sproguddannelser, når

studievejlederne fra

de to uddannelser fortæller om forskelle og ligheder.

Hvis du har spørgsmål til programmet, studiet eller andet, så kan du altid kontakte os på:
sprogfagenes.studievejledning.arts@au.dk

Har du brug for at kunne parkere? Find information om gratis parkering udvalgte steder på AU’s u-days side.

Har du brug for hjælp til at finde rundt? Brug AU Bygningskort til at finde den bygning og det lokale du skal være i.

Kontakt

Tlf. 93522561
Mail: sprogfagenes.studievejledning.arts|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om International virksomhedskommunikation i spansk

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.