International virksomhedskommunikation i spansk

Aarhus Universitet
24., 25. og 26. februar 2022

Bacheloruddannelsen i International virksomhedskommunikation i spansk er en erhvervsrettet uddannelse, som kvalificerer dig til at varetage en bred vifte af kommunikationsopgaver på spansk og dansk i danske virksomheder og organisationer, der samarbejder med Spanien eller Latinamerika, eller i internationale virksomheder og organisationer med spansk som arbejdssprog.

Læs mere om uddannelsen

Program

Fredag d. 25. februar fra 9-12 inviterer vi dig inden for universitets mure, hvor du får muligheden for at blive klogere på, hvad det vil sige at læse International virksomhedskommunikation i spansk på Aarhus Universitet.

I løbet af dagen vil du få indblik i, hvordan vi arbejder på uddannelsen. Nogle af fagets undervisere og studerende stiller nemlig skarpt på, hvilke sproglige og kommunikative emner man kan beskæftige sig med på studiet. Uddannelsens studievejleder vil fortælle dig om uddannelsens opbygning og adgangskrav, og studerende fra International Virksomhedskommunikation vil fortælle om deres erfaringer og liv som studerende på og udenfor universitetet. Dertil kan du også få inspiration til, hvad man kan bruge en uddannelse i International virksomhedskommunikation i spansk til.


Torsdag
Online præsentation af uddannelsen

Mød os online torsdag den 24. februar kl. 16.15-17.00. Her kan du høre en live præsentation af uddannelsen og få svar på alle dine spørgsmål.

Du finder også programmet og link til online live session torsdag på fagsiden her: https://bachelor.au.dk/virksom...


Fredag
Hvad er International virksomhedskommunikation i spansk?

Studenterstudievejlederen for uddannelsen vil byde velkommen til U-days og fortælle om uddannelsens opbygning, fag, adgangskrav, hvilke valg man skal træffe undervejs i sin uddannelse og meget mere.

Miniforelæsning: Made in Denmark, sold abroad - country-of-origin v. Martin Nielsen

Markeringen af en virksomheds eller et brands oprindelsesland – også kaldet country-of-origin – er en hyppigt brugt kommunikationsstrategi. Således forbindes bestemte lande ofte med særlige kvalitetsopfattelser inden for forskellige produktklasser, fx russisk vodka eller fransk cognac. I oplægget får du en introduktion til fænomenet og eksempler på, hvordan country-of-origin kommer til udtryk i international virksomhedskommunikation.

Hvordan er livet som universitetsstuderende?

Studerende fra uddannelsen kommer forbi og fortæller om, hvordan det er at være studerende på International virksomhedskommunikation i Spansk på Aarhus Universitet. De vil blandt andet fortælle om, hvordan det er at bo i Aarhus, udveksling, om fredagsbaren, studiemiljøet, hvordan man arbejder på studiet og meget mere. Stil dem alle de spørgsmål I overhovedet har lyst til.

Pause
Oplæg ved Malene Ravn Schmidt - specialist language training i Lidl

Malene vil holde et oplæg om hendes hverdag som sprogspecialist hos Lidl, og vil i den forbindelse snakke om vigtigheden af fremmedsprogskompetencer i erhvervslivet.

Miniforelæsning ved Octavio Ruiz Santillán

Som det sidste punkt på programmet før afslutningen, kommer Octavio og holder et oplæg, der skal give et indblik i, hvordan en forelæsning på studiet foregår og hvad man eksempelvis kunne komme til at arbejde med.


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag d. 26. februar fra kl. 9.00 til 15.00 har du mulighed for at deltage i en stor u-days uddannelsesmesse på Aarhus Universitet.

Links til program og online oplæg finder du på www.bachelor.au.dk/udays

Kontakt

Tlf. 93521344
Mail: sprogfagenes.studievejledning.arts|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om International virksomhedskommunikation i spansk

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.
Præsentation af uddannelsen
24. februar 2022
Kl. 16:15–17:00
Link til online event
Præsentation af uddannelsen
25. februar 2022
Kl. 09:00–12:00
Lokation
Aarhus Universitet, Nobelparken
Jens Chr. Skous Vej 4
8000 Aarhus C
Bygning: 1481
Lokale: 264
Find vej
Uddannelsesmesse
26. februar 2022
Kl. 09:00–15:00
Lokation
Aarhus Universitet
Bartholins Allé 3
8000 Aarhus C
Bygning: Søauditorierne
Find vej