International virksomhedskommunikation i fransk

Aarhus Universitet
24., 25. og 26. februar 2022

Bacheloruddannelsen i International virksomhedskommunikation i fransk er en erhvervsrettet uddannelse, som kvalificerer dig til at varetage en bred vifte af kommunikationsopgaver på fransk og dansk i danske virksomheder og organisationer, der samarbejder med Frankrig eller fransktalende lande, eller i internationale virksomheder og organisationer med fransk som arbejdssprog.

Læs mere om uddannelsen

Program

Fredag d. 25. februar fra 9-12 inviterer vi dig inden for universitets mure, hvor du får muligheden for at blive klogere på, hvad det vil sige at læse International Virksomhedskommunikation i Fransk på Aarhus Universitet.

I løbet af dagen vil du deltage i en miniforelæsning og lære mere om, hvordan vi arbejder på uddannelsen. Uddannelsens studievejledere vil fortælle dig om uddannelsens opbygning og adgangskrav, og en studerende fra International Virksomhedskommunikation i Fransk vil fortælle om sine erfaringer og liv som studerende på og uden for universitetet. Du kan også finde ud af, hvad man kan bruge en uddannelse i International Virksomhedskommunikation i Fransk til, når vi ser nærmere på, hvilke kompetencer man tilegner sig og hvor færdiguddannede er endt henne. Udover dette vil du også have rig mulighed for at stille spørgsmål, så du kan få præcis de oplysninger om studiet, du ønsker.


Torsdag
Online præsentation af uddannelsen

Mød os online torsdag den 24. februar kl. 16.15-17.00. Her kan du høre en live præsentation af uddannelsen og få svar på alle dine spørgsmål.

Du finder også programmet og link til online live session torsdag på fagsiden her: https://bachelor.au.dk/virksom...


Fredag
Hvad er International Virksomhedskommunikation i Fransk?

Studenterstudievejledere fortæller om uddannelsens opbygning, fag, adgangskrav og meget mere. 

Miniforelæsning: Made in Denmark, sold abroad, Country-of-origin

Markeringen af en virksomheds eller et brands oprindelsesland – også kaldet country-of-origin – er en hyppigt brugt kommunikationsstrategi. Således forbindes bestemte lande ofte med særlige kvalitetsopfattelser inden for forskellige produktklasser, fx russisk vodka eller fransk cognac. Underviser Martin Nielsen giver en introduktion til fænomenet og viser eksempler på, hvordan country-of-origin kommer til udtryk i international virksomhedskommunikation.

Pause
Case workshop: Om at sælge cykler i Frankrig

Underviser Patrick Leroyer vil lave en case workshop med fokus på den franske markedskommunikation, en dansk producent bør benytte sig af, når der skal eksporteres danske cykler til Frankrig. Kan samme form for argumentation bruges i Danmark og Frankrig? Hvad med cykelkulturen i Frankrig? Hvad er det, der virker, og hvad virker ikke? Hvordan skal det hele vinkles?

Pause
Hvordan er livet som universitetsstuderende?

Studerende på international virksomhedskommunikation i Fransk fortæller om, hvordan det er at være studerende på Aarhus Universitet. De vil blandt andet fortælle om, hvordan det er at bo i Aarhus, om fredagsbaren, studiemiljøet og meget mere.

Karriere: Hvad kan jeg, og hvad kan jeg blive?

Studenterstudievejlederen sætter fokus på karriere. Hør om, hvilke kompetencer man tilegner sig på uddannelsen, og se også, hvad de færdiguddannede laver, og hvor de arbejder henne i dag.

Afslutning

Vi afslutter med en kort evaluering og siger tak for i dag.


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag d. 26. februar fra kl. 9.00 til 15.00 har du mulighed for at deltage i en stor u-days uddannelsesmesse på Aarhus Universitet.

Links til program og online oplæg finder du på www.bachelor.au.dk/udays

Kontakt

Tlf. 93521344
Mail: sprogfagenes.studievejledning.arts|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om International virksomhedskommunikation i fransk

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.
Præsentation af uddannelsen
24. februar 2022
Kl. 16:15–17:00
Link til online event
Præsentation af uddannelsen
25. februar 2022
Kl. 09:00–12:00
Lokation
Aarhus Universitet, Nobelparken
Jens Chr. Skous Vej 2
8000 Aarhus C
Bygning: 1485
Lokale: 123
Find vej
Uddannelsesmesse
26. februar 2022
Kl. 09:00–15:00
Lokation
Aarhus Universitet
Bartholins Allé 3
8000 Aarhus C
Bygning: Søauditorierne
Find vej