Informationsvidenskab

Aarhus Universitet
24., 25. og 26. februar 2022

Informationsvidenskab arbejder vi med at forstå samspillet mellem mennesker, samfund og teknologi, og med at designe ny teknologi efter brugerens behov. Vi arbejder derfor med, hvordan ny teknologi påvirker vores samfund, og hvordan mennesker konkret bruger teknologi på arbejdspladser, i hjemmet eller i forbindelse med kunstneriske og kulturelle oplevelser.

Studiet giver mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige discipliner såsom programmering, kommunikationsteori, designprocesser, teknologihistorie og organisationsprocesser.

På Informationsvidenskab arbejder vi med spørgsmål som: Hvordan inddrager vi medarbejderne i at implementere nye arbejdsgange og teknologier i organisationer? Hvordan kan vi designe nye systemer, som hjælper andre mennesker? Hvad betyder virksomheder og institutioners brug af net- og sociale medier for deres eksterne kommunikation? Hvordan påvirkes forholdet mellem læge og patient af nye digitale kommunikationssystemer?

Læs mere om Informationsvidenskab

Program

Torsdag d. 24. februar fra 13-16 inviterer vi dig inden for universitets mure, hvor du får muligheden for at blive klogere på, hvad det vil sige at læse Informationsvidenskab på Aarhus Universitet.

Her kan du få et indblik i uddannelsens opbygning. Du vil komme til at møde en studerende der vil fortælle om sine erfaringer med uddannelsen og studielivet på Katrinebjerg. Derudover kommer der to færdiguddannede som vil dele deres overvejelser og tanker omkring uddannelsen og deres efterfølgende rejse på arbejdsmarkedet. Derudover vil du få mulighed for at overvære en ’mini-forelæsning’ fra en af underviserne på Informationsvidenskab, som vil berøre de aktuelle emner for uddannelsen. I løbet af dagen får du selvfølgelig rig mulighed for at stille spørgsmål til dem der kommer og taler. Vi håber at du tager denne mulighed for at lære uddannelsen at kende, hvis du overvejer at begynde et studie i Informationsvidenskab, så du kan træffe et kvalificeret valg af uddannelse.

Vi glæder os til at se dig!


Torsdag
Oversigt over uddannelsen

Studievejledningen giver overblik over uddannelsen samt procedure omkring optagelse.

Mini-forelæsning

Mød en af underviserne på uddannelsen, og find ud af, hvordan det er at være til forelæsning på Informationsvidenskab – her vil der også blive præsenteret nogle centrale emner fra uddannelsen.

Pause
Hvordan er det at læse Informationsvidenskab?

Mød en nuværende studerende på Informationsvidenskab, som vil fortælle om sine egne tanker og overvejelser omkring uddannelsen. Her vil der også blive præsenteret den studerendes oplevelse af at gå på universitetet og de forskellige foreninger man kan være en del af.

Hvad kan man bruge Informationsvidenskab til?

Hør hvad man kan bruge uddannelsen til når man er færdig. To færdiguddannede vil fortælle om sine egne oplevelser med overbygningen på uddannelsen med en kandidatuddannelse og hvad man kan bruge det til i erhvervslivet.

Spørgsmål

Her vil der være mulighed for at spørge enten studievejledere, studerende eller færdiguddannede om alt det som du ikke har fået svar på, eller gerne vil have uddybet. Alle spørgsmål er velkomne, både store og små!


Torsdag eftermiddag
Online præsentation af uddannelsen

Mød os online torsdag den 24. februar kl. 16.15-17.00. Her kan du høre en live præsentation af uddannelsen og få svar på alle dine spørgsmål.

Du finder også programmet og link til online live session torsdag på fagsiden her: https://bachelor.au.dk/informa...


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag d. 26. februar fra kl. 9.00 til 15.00 har du mulighed for at deltage i en stor u-days uddannelsesmesse på Aarhus Universitet.

Links til program og online oplæg finder du på www.bachelor.au.dk/udays

Kontakt

Tlf. 87152534
Mail: studvba|imv.au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Informationsvidenskab

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.
Præsentation af uddannelsen
24. februar 2022
Kl. 13:00–16:00
Lokation
INCUBA, IT-Huset
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Bygning: 5510
Lokale: 103
5510
Find vej
Præsentation af uddannelsen
24. februar 2022
Kl. 16:15–17:00
Link til online event
Uddannelsesmesse
26. februar 2022
Kl. 09:00–15:00
Lokation
Aarhus Universitet
Bartholins Allé 3
8000 Aarhus C
Bygning: Søauditorierne
Find vej