28. februar, 1. og 2. marts 2019

Informationsvidenskab

Kort om Informationsvidenskab

På Informationsvidenskab arbejder vi med at forstå samspillet mellem mennesker, samfund og teknologi, og med at designe ny teknologi efter brugerens behov. Vi arbejder derfor med, hvordan ny teknologi påvirker vores samfund, og hvordan mennesker konkret bruger teknologi på arbejdspladser, i hjemmet eller i forbindelse med kunstneriske og kulturelle oplevelser.

Studiet giver mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige discipliner såsom programmering, kommunikationsteori, designprocesser, teknologihistorie og organisationsprocesser.


Læs mere om Informationsvidenskab


Kom til u-days på Informationsvidenskab

Kom til u-days på Informationsvidenskab! Fredag kan du besøge os i IT-byen Katrinebjerg og høre nærmere om, hvad det vil sige at læse Informationsvidenskab. Der vil være oplæg fra studievejlederen, som vil fortælle om uddannelsens opbygning samt optagelsesmuligheder. Der vil være oplæg fra en studerende fra uddannelsen, som kan give indblik i studiemiljøet og hvordan det var at starte på universitetet samt oplæg fra færdiguddannede, som vil fortælle om deres vej fra studie ud på arbejdsmarkedet. Derudover vil der være en mini-forelæsning med en underviser fra Informationsvidenskab, som vil give et konkret eksempel på hvad en forelæsning kan indeholde.

I forbindelse med alle oplæg er der naturligvis mulighed for at stille spørgsmål.


Præsentation af uddannelsen fredag den 1. marts

13.00-13.30: Oversigt over uddannelsen

Studievejledningen giver overblik over uddannelsen samt procedure omkring optagelse.


13.30-14.15: Mini-Forelæsning

Mød en af underviserne på uddannelsen, og find ud af, hvordan det er at være til forelæsning på Informationsvidenskab – hvordan kunne en forelæsning på Informationsvidenskab foregå?


14.15-14.20: Pause


14.20-14.45: Hvordan er det at læse Informationsvidenskab?

Mød en nuværende studerende på Informationsvidenskab, som kommer og fortæller om livet som studerende – få et indblik i hvordan det var at starte, hvordan studiemiljøet og fagmiljøet er og det generelt er at være informationsvidenskabsstuderende på Aarhus Universitet.


14.45-15.25: Hvad kan man bruge Informationsvidenskab til?

Hør hvad man kan ende med at lave når man har læst Informationsvidenskab. To færdiguddannede Informationsvidenskabere kommer og fortæller om deres vej fra studie til job samt hvordan man kan bruge en uddannelse i Informationsvidenskab ude på arbejdsmarkedet.


15.25-16.00: Spørgsmålscafé

Hvis du har spørgsmål du ikke har fået stillet, eller bare gerne vil høre endnu mere om et bestemt fag, studielivet eller hvordan man finder mere information, så vil der her være mulighed for at spørge både studievejledere, studerende og færdiguddannede, og du kan få en uformel snak om det der er vigtigt for lige netop dig!


Uddannelsesmesse lørdag den 2. marts

Lørdag d. 2. marts kl. 10.00 – 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til den store uddannelsesmesse, hvor du i og omkring Søauditorierne i Universitetsparken har mulighed for at møde alle vejledere på tværs af uddannelserne. Her er der også mulighed for at deltage i en lang række oplæg, der sætter fokus på ligheder og forskelle blandt uddannelser. Du kan også få hjælp og information om valg af uddannelse, optagelse og hvordan man finder bolig og studiejob i Aarhus.


Læs mere om uddannelsesmessen og se det fulde program


Praktisk information

Find rundt på Aarhus Universitet

Download app’en ”AU Find” og få hjælp til at finde rundt. I app’en kan du finde kort over universitet og søge på bygningsnumre.

Alternativt kan du bruge AU’s bygningskort.


Transport

Du kan både tage Letbanen og flere af Midttrafiks bybuslinjer til Aarhus Universitet.

Download Rejseplanens app eller brug hjemmesiden, www.rejsplanen.dk, til at finde information om linjer, afgange og stoppesteder.


Arrangementer

Præsentation af uddannelsen

1. marts 2019
Kl. 13:00–16:00
Vis mere

Aarhus Universitet, Katrinebjerg
Finlandsgade 21
8200 Aarhus N
Bygning: 5335
Lokale: 016 (Peter Bøgh Aud.)
Bus: 2A
Føj til mit program

Kontakt

Tlf.87152534
Mail:studvba|imv.au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Informationsvidenskab
“Gør dig selv den tjeneste at tage til u-days”

Anna 19 år, 3.g

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Besøgende til u-days