Sundhedsadministrativ koordinator

VIA University College

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
22., 23. og 24. februar 2024

Velkommen til Sundhedsadministrativ koordinatoruddannelsen

Kan du lide at have overblik og struktur på dit arbejde? Og kan du lide at koordinere, samarbejde og møde andre mennesker?

Som sundhedsadministrativ koordinator kommer du til at løse administrative og koordinerende opgaver i sundhedssektoren - fx i sygehuse, lægehuse og i andre sundhedshuse.

Uddannelsen i sundhedsadministration er for dig, der vil være det professionelle og venlige ansigt, som kan varetage forskellige forløb i sundhedsvæsenet, hvor man møder mange forskellige ansigter - patienter, pårørende, sundhedspersonalet og andre sundhedsprofessionelle.

Du samarbejder med det øvrige sundhedspersonale og på tværs af sektorer om at skabe sammenhængende forløb for patienter og pårørende. Samtidig er du med til at udvikle kvaliteten i sundhedsvæsenet og nye digitale løsninger og arbejdsgange i sundhedssektoren.

Den sundhedsadministrative koordinator arbejder på et solidt grundlag af samfundsfaglige og sundhedsfaglige teorier og metoder og kan omsætte dem i konkrete resultater.

Deltag og hør nærmere om uddannelsen, når studiekoordinator/optagelsesvejleder og studerende præsenterer uddannelsen og fortæller om studielivet.

Program

Uddannelsen til Sundhedsadministrativ koordinator afholder u-days den 23., 24. og 25. februar. Vi kører samme program torsdag, fredag og lørdag fra kl. 10:00-12:00.

Arrangementet foregår på VIA University College, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, lokale B5.07 B.


Torsdag, fredag og lørdag
Bliv klogere på uddannelsen - Mød vores studiekoordinator!

Mød studiekoordinator fra uddannelsen i sundhedsadministration. Her får du en præsentation af uddannelsen og bliver klogere på, hvad en sundhedsadministrativ koordinator er. 


Studiekoordinator vil fortælle kort om uddannelsens indhold, opbygning, praktik og karriere.

Studielivet - Mød vores studerende!

Mød studerende fra uddannelsen i sundhedsadministration og bliv klogere på, hvordan hverdagen er som studerende på uddannelsen. 


Glæd dig til at høre dem fortælle om deres oplevelser på uddannelsen og fra deres praktik. Du kan også høre, hvordan et skema ser ud, hvilken litteratur der anvendes, om man har tid til et fritidsjob og meget mere. Der er ligeledes mulighed for at stille en masse spørgsmål.

Rundvisning på campus og uddannelsens studieområde

Kom med på en rundvisning på campus og oplev stemningen, hvor du får en introduktion til de mange forskellige faciliteter på campus og uddannelsens studieområde på 6. sal med udsigt over Aarhus centrum, hvor studerende kan mødes til gruppearbejde, frokost, brætspil mv.

Vejledningscafé

Information om adgangskrav, optagelse og ansøgningsproces på uddannelsen. Herefter er der mulighed for, at du kan stille spørgsmål til optagelsesvejleder.

Den sundhedsadministrative koordinatoruddannelse er en erhvervsakademiuddannelse på 2½ år.

Uddannelsen erstatter lægesekretæruddannelsen, som udfaset i august 2022.

Du kan læse mere om uddannelsen, på uddannelsens hjemmeside her: 

Bliv sundhedsadministrativ koordinator hos VIA | VIA


Vi glæder os til at møde dig.

Med venlig hilsen

Camilla Dahl Andersen

Studiekoordinator I Optagelsesvejleder
VIA Sundhedsadministrativ koordinator

M: ahla@via.dk I T: 87 55 34 64

Kontakt

Tlf. +4587553464
Mail: ahla|via.dk

Links

Uddannelsens hjemmeside

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.