Litteraturhistorie

Aarhus Universitet

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
22., 23. og 24. februar 2024

Vi glæder os til at se dig til u-days. I år kan du møde os på campus og online.

Forbered dig

Inden du møder op til u-days, kan du forberede dig ved at læse, lytte og quizze på bachelor.au.dk/udays, så du får allermest ud af dagene.


Torsdag
Online præsentation af uddannelsen

Har du ikke mulighed for at besøge os på campus? – mød os til en online live session

Mød os online torsdag den 23. februar kl. 16:00-16:20. Her har vi en online live session via Zoom. I vores online live session kan du møde vores studenterstudievejledere, høre mere om uddannelsen og stille spørgsmål:

https://aarhusuniversity.zoom.us/j/66812007154

Vil du gerne deltage i flere online live sessions?

Alle AU-uddannelser afholder en online live session torsdag den 23. februar mellem kl. 15.30 og 17.30, så du kan nå at deltage i mere end én session. Tjek programmet for de uddannelser som du er interesserede i for at se tidspunktet for deres online live session.


P.s. Alle sessions bliver optaget, så du kan se eller gense dem fra den 1. marts på de enkelte uddannelsers sider på bachelor.au.dk.


Fredag
Velkommen! Hvad er Litteraturhistorie og er det en uddannelse for dig?

Studenterstudievejlederen byder dig velkommen og holder oplæg om uddannelsen. Her vil du få præsenteret uddannelsens adgangskrav, indhold, arbejdsformer, metoder og jobmuligheder.

Hvordan er undervisningen på Litteraturhistorie?

Kom og oplev, hvordan en forelæsning på universitetet foregår. En af vores undervisere giver en teaserforelæsning, hvor I får et kort smugkig i hvad man kan arbejde med på litteraturhistorie. Der vil blive mulighed for at komme med sit eget input til stoffet eller stille interesserede spørgsmål, hvis man bliver nysgerrig på emnet.

Hvordan er livet på Litteraturhistorie, og hvad vil det sig at være studerende?

Et panel af nuværende studerende på Litteraturhistorie fortæller om livet som studerende og hvordan det er at gå på vores studie. Studenterstudievejlederen er tovholder for panelet og stiller nogle indledende spørgsmål, men her er det primært dig, som kan få afklaret nogle af de forventninger, som du har til studiet. De studerende kan fortælle om deres hverdag, studiemiljø, forhold til eksamen og tanker om fremtiden efter studiet.

Spørgsmål, evaluering og afslutning

Vi laver en kort evaluering over hvad I har fået ud af dagen.

Fælles vejledningscafé i Kasernecaféen (Bygning 1585) for Litteraturhistorie, Kunsthistorie, Musikvidenskab, Dramaturgi og Æstetik & Kultur

Nåede du ikke at komme forbi en af de andre æstetiske uddannelser, som du ellers er meget nysgerrig på? Har du nogle personlige spørgsmål, som du stadig mangler svar på? Kom forbi og mød studenterstudievejlederne, der holder til på Kasernen! Så vil vi prøve på at afklare dine spørgsmål.


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag den 25. februar fra kl. 10.00 til 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til u-days uddannelsesmesse. Læs om hvad du kan opleve, hvis du deltager enten fysisk i Aarhus eller via live stream online og find tips og tricks til at forberede dig på u-days her www.bachelor.au.dk/udays

Tværfagligt oplæg

Bliv klogere på Litteraturhistorie, Nordisk sprog og litteratur og Lingvistik, når studievejlederne fra de forskellige uddannelser fortæller om forskelle og ligheder.

Hvis du har spørgsmål til programmet, studiet eller andet, så kan du altid kontakte os på:
studievejleder.litteraturhistorie.arts@au.dk

Har du brug for at kunne parkere? Find information om gratis parkering udvalgte steder på AU’s u-days side.

Har du brug for hjælp til at finde rundt? Brug AU Bygningskort til at finde den bygning og det lokale du skal være i.

Kontakt

Tlf. 93522561
Mail: studievejleder.litteraturhistorie.arts|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Litteraturhistorie

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.