Digital design

Aarhus Universitet
24., 25. og 26. februar 2022

Digital design handler om samspillet mellem mennesker, computere og kultur. På studiet arbejder vi med IT inden for områder som kunst, oplevelser, design, formidling og æstetik. Vi studerer interaktive digitale teknologier, og deres kontekst, kultur og æstetik. 

Vi lever i en digital kultur, hvor digitale teknologier forandrer vores kultur og hverdagsliv; fra hvordan vi indretter vores byer, til måden vi lytter til musik på. Derfor får man på Digital design en grundlæggende kompetence i at skabe nye former for digitale produkter og interaktioner med konkrete teknologier, at udforske og udfordre vores forståelse af it, samt at reflektere over dets betydning for udviklingen af vores kultur.

Læs mere om Digital Design

Program

Torsdag d. 24. februar fra 9-12 inviterer vi dig inden for universitets mure, hvor du får muligheden for at blive klogere på, hvad det vil sige at læse Digital design på Aarhus Universitet.

Vi får besøg af studievejledningen, som fortæller om uddannelsens opbygning samt optagelsesmuligheder. Derefter vil der være et oplæg med en underviser fra Digital design, som kommer med et konkret eksempel på, hvad en forelæsning kan indeholde. Efterfølgende får vi besøg af en studerende fra uddannelsen, som kan give indblik i studiemiljøet, og hvordan det var at starte på universitetet. Sidst men ikke mindst vil der være oplæg fra færdiguddannede Digital designere, som vil fortælle om, hvilket job man eksempelvis kan ende med at få.

I forbindelse med alle oplæg er der mulighed for at stille spørgsmål.


Torsdag
Oversigt over uddannelsen

Studievejledningen giver overblik over uddannelsen samt procedure omkring optagelse.

Mini-forelæsning

Mød en af underviserne på uddannelsen, og find ud af, hvordan det er at være til forelæsning på Digital design – hvordan kunne en forelæsning på Digital design foregå?

Pause
Hvordan er det at læse DIgital design?

Mød en studerende på Digital design, som kommer og fortæller om livet som studerende – få et indblik i hvordan det var at starte, hvordan studiemiljøet både fagligt og socialt, og hvordan det generelt er at være Digital designstuderende på Aarhus Universitet.

Hvad kan man bruge Digital design til?

Hør hvad man kan ende med at lave, når man har læst Digital design. Vi får besøg af to færdiguddannede Digital designere, som kommer og fortæller om deres jobs og hverdag samt hvordan de bruger uddannelsen på arbejdsmarkedet.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, du ikke har fået stillet, eller bare gerne vil høre endnu mere om et bestemt fag, studielivet eller hvordan man finder mere information, så bliver der her mulighed for at stille lige de spørgsmål, du måtte sidde med!


Torsdag eftermiddag
Online præsentation af uddannelsen

Mød os online torsdag den 24. februar kl. 16.15-17.00. Her kan du høre en live præsentation af uddannelsen og få svar på alle dine spørgsmål.

Du finder også programmet og link til online live session torsdag på fagsiden her: https://bachelor.au.dk/digital...


Fredag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag d. 26. februar fra kl. 9.00 til 15.00 har du mulighed for at deltage i en stor u-days uddannelsesmesse på Aarhus Universitet.

Links til program og online oplæg finder du på www.bachelor.au.dk/udays

Kontakt

Tlf. 93521344
Mail: studvba|imv.au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Digital design

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.
Præsentation af uddannelsen
24. februar 2022
Kl. 09:00–12:00
Lokation
Adorno
Helsingforsgade 8
8200 Aarhus N
Bygning: 5008
Lokale: 138
Find vej
Præsentation af uddannelsen
24. februar 2022
Kl. 16:15–17:00
Link til online event
Uddannelsesmesse
26. februar 2022
Kl. 09:00–15:00
Lokation
Aarhus Universitet
Bartholins Allé 3
8000 Aarhus C
Bygning: Søauditorierne
Find vej