28. februar, 1. og 2. marts 2019

Digital design

Kort om Digital Design

Digital design handler om samspillet mellem mennesker, computere og kultur. På studiet arbejder vi med IT inden for områder som kunst, oplevelser, design, formidling og æstetik. Vi studerer interaktive digitale teknologier, og deres kontekst, kultur og æstetik. Vi lever i en digital kultur, hvor digitale teknologier forandrer vores kultur og hverdagsliv; fra hvordan vi indretter vores byer, til måden vi lytter til musik på. Derfor får man på Digital design en grundlæggende kompetence i at skabe nye former for digitale produkter og interaktioner med konkrete teknologier, at udforske og udfordre vores forståelse af it, samt at reflektere over dets betydning for udviklingen af vores kultur.

Læs mere om Digital Design

Kom til u-days på Digital Design

Fredag kan du besøge os i IT-byen Katrinebjerg og høre om, hvad det vil sige at læse Digital design. Vi får besøg af studievejledningen, som fortæller om uddannelsens opbygning, samt optagelsesmuligheder. Derefter vil der være et oplæg med en underviser fra Digital design, som kommer med et konkret eksempel på, hvad en forelæsning kan indeholde. Efterfølgende får vi besøg af en studerende fra uddannelsen, som kan give indblik i studiemiljøet, og hvordan det var at starte på universitetet. Sidst men ikke mindst vil der være et oplæg fra en færdiguddannet Digital designer, som vil fortælle om, hvilket job man eksempelvis kan ende med at få.

I forbindelse med alle oplæg er der mulighed for at stille spørgsmål.


Program fredag den 1. marts

09.00-09.30: Oversigt over uddannelsen

Studievejledningen giver overblik over uddannelsen samt procedure omkring optagelse.


09.30-10.15: Mini-forelæsning

Mød en af underviserne på uddannelsen, og find ud af, hvordan det er at være til forelæsning på Digital design – hvordan kunne en forelæsning på Digital design foregå?


10.15-10.20: Pause


10.20-10.45: Hvordan er det at læse Digital design?

Mød Nynne Lucca som læser Digital design, og kommer og fortæller om livet som studerende – få et indblik i hvordan det var at starte, hvordan studiemiljøet og fagmiljøet er og det generelt er at være Digital designstuderende på Aarhus Universitet.


10.45-11.25: Hvad kan man bruge Digital design til?

Hør hvad man kan ende med at lave når man har læst Digital design. Pernille Grand og Henrik Goul er begge færdiguddannede Digital designere og kommer og fortæller om deres jobs og hverdag samt hvordan de bruger uddannelsen på arbejdsmarkedet.


11.25-12.00: Spørgsmålscafé

Hvis du har spørgsmål du ikke har fået stillet, eller bare gerne vil høre endnu mere om et bestemt fag, studielivet eller hvordan man finder mere information, så bliver både studievejledere, studerende og færdiguddannede hængende, og du kan få en uformel snak om det der er vigtigt for lige netop dig!


Uddannelsesmesse lørdag den 2. marts

Lørdag d. 2. marts kl. 10.00 – 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til den store uddannelsesmesse, hvor du i og omkring Søauditorierne i Universitetsparken har mulighed for at møde alle vejledere på tværs af uddannelserne. Her er der også mulighed for at deltage i en lang række oplæg, der sætter fokus på ligheder og forskelle blandt uddannelser. Du kan også få hjælp og information om valg af uddannelse, optagelse og hvordan man finder bolig og studiejob i Aarhus.

Læs mere om uddannelsesmessen og se det fulde program

Praktisk information

Find rundt på Aarhus Universitet
Download app’en ”AU Find” og få hjælp til at finde rundt. I app’en kan du finde kort over universitet og søge på bygningsnumre.
Alternativt kan du bruge AU’s bygningskort.

Transport
Du kan både tage Letbanen og flere af Midttrafiks bybuslinjer til Aarhus Universitet.
Download Rejseplanens app eller brug hjemmesiden, www.rejsplanen.dk, til at finde information om linjer, afgange og stoppesteder.

Arrangementer

Præsentation af uddannelsen

1. marts 2019
Kl. 09:00–12:00
Vis mere

Aarhus Universitet, Katrinebjerg
Finlandsgade 27
8200 Aarhus N
Bygning: 5361
Lokale: 135
Bus: 2A
Føj til mit program

Kontakt

Tlf.87152534
Mail:studvba|imv.au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Digital design
“Gør dig selv den tjeneste at tage til u-days”

Anna 19 år, 3.g

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Besøgende til u-days