28. februar, 1. og 2. marts 2019

Æstetik og kultur

Kort om Æstetik og kultur

Musik, mad, møbeldesign, dans, billedkunst, teater, reklamer og litteratur – vores hverdag er fyldt med æstetiske udtryksformer. På Æstetik og kultur undersøger vi, hvilken rolle disse sanseappellerende oplevelser spiller i det moderne menneskes liv og i samfundets institutioner.

På Æstetik og kultur går vi på tværs af det moderne samfunds kunst og kultur og sammenligner de forskellige kunstarters udtryksformer og undersøger, hvilke rammer kulturen sætter for deres udfoldelse. Gennem studiet får du en teoretisk og praktisk viden om, hvad der forbinder kultur, kunst, erhvervsliv, politik, værdier og normer i vores samfund netop nu, i fortiden og fremtiden.

Læs mere om Æstetik og kultur

Kom til u-days på Æstetik og Kultur

Til U-Days kan du høre om vores bacheloruddannelses opbygning og indhold. Når du går hjem efter et par timer sammen med studerende, undervisere og studievejledere fra uddannelsen, vil du have haft muligheden for at stille en masse spørgsmål og forhåbentlig være mere afklaret om dit uddannelsesvalg.

Program fredag den 1. marts
Mere information om programmet følger

Uddannelsesmesse lørdag den 2. marts
Lørdag d. 2. marts kl. 10.00 – 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til den store uddannelsesmesse, hvor du i og omkring Søauditorierne i Universitetsparken har mulighed for at møde alle vejledere på tværs af uddannelserne. Her er der også mulighed for at deltage i en lang række oplæg, der sætter fokus på ligheder og forskelle blandt uddannelser. Du kan også få hjælp og information om valg af uddannelse, optagelse og hvordan man finder bolig og studiejob i Aarhus.

Læs mere om uddannelsesmessen her

Praktisk information

Find rundt på Aarhus Universitet
Download app’en ”AU Find” og få hjælp til at finde rundt. I app’en kan du finde kort over universitet og søge på bygningsnumre.
Alternativt kan du bruge AU’s bygningskort.

Transport
Du kan både tage Letbanen og flere af Midttrafiks bybuslinjer til Aarhus Universitet.
Download Rejseplanens app eller brug hjemmesiden, www.rejsplanen.dk, til at finde information om linjer, afgange og stoppesteder.

Arrangementer

Præsentation af uddannelsen

1. marts 2019
Kl. 13:00–16:00
Vis mere

Aarhus Universitet, Kasernen
Langelandsgade 139
8000 Aarhus C
Bygning: 1584
Lokale: 124
Bus: 2A, 13
Føj til mit program

Kontakt

Tlf.87152534
Mail:studievejleder.aek.arts|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Æstetik og kultur
“Gør dig selv den tjeneste at tage til u-days”

Anna 19 år, 3.g

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Besøgende til u-days