Æstetik og kultur

Aarhus Universitet
24., 25. og 26. februar 2022

Musik, mad, kulturpolitik, dans, billedkunst, teater, design, reklamer og litteratur.

Kan du sætte kryds ved et eller flere af disse interesseområder, og har du lyst til at gå på et studie, der kan rumme det, du også interesserer dig for i din fritid? Så læs her!


Vores hverdag er fyldt med æstetiske udtryksformer og kulturelle koder, der påvirker vores opfattelse af og adfærd i verden. Det er netop dem og deres betydning, vi undersøger på Æstetik og kultur

Som studerende på Æstetik og kultur undersøger du det, der appellerer til sanserne, og hvilken rolle det spiller i det moderne menneskes liv og i samfundets institutioner. Du arbejder analytisk på tværs af samtidens kunst og kultur, og undersøger de kulturelle rammer for kunsten og andre æstetiske fænomener. På bacheloruddannelsen får du et historisk, teoretisk, analytisk og praktisk perspektiv på, hvad der forbinder kultur, kunst, erhvervsliv, politik, værdier og normer i vores samfund i dag.

Læs mere om Æstetik og kultur

Program

Fredag d. 25. februar fra 13-16 inviterer vi dig inden for universitets mure, hvor du får muligheden for at blive klogere på, hvad det vil sige at læse Æstetik og kultur på Aarhus Universitet.

Arrangementet foregår på Kasernen, hvor du også vil have din daglige gang, hvis du vælger at starte på uddannelsen. Dagen vil handle om uddannelsens faglighed og arbejdsformer, livet som studerende og arbejdslivet efter uddannelsen. Der vil være rig mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål, da du både kommer til at møde en underviser, uddannelsens studievejleder og nuværende studerende.


Torsdag
Online præsentation af uddannelsen

Mød os online torsdag den 24. februar kl. 16.15-17.00. Her kan du høre en live præsentation af uddannelsen og få svar på alle dine spørgsmål.

Du finder også programmet og link til online live session torsdag på fagsiden her: https://bachelor.au.dk/aesteti...


Fredag
Fælles vejledningscafé for Litteraturhistorie, Kunsthistorie, Musikvidenskab, Dramaturgi og Æstetik og kultur

Kom og spørg løs om de enkelte uddannelser. Studievejlederne fra hvert fag vil svare på stort og småt.

Arrangementet foregår i foyeren på Kasernen.

Velkomst og oplæg om bacheloruddannelsen i Æstetik og kultur

Studenterstudievejleder Tilde Bruun vil byde velkommen til U-days og give en introduktion til uddannelsens opbygning, faglighed, adgangskrav og karriereperspektiver.

Miniforelæsning: en lille smagsprøve på studielivet

Jan Løhmann Stephensen er underviser på Æstetik og kultur. Han vil holde en kort forelæsning inden for det kulturelle felt, så du kan få en fornemmelse af, hvordan undervisningen foregår, og hvad det kan handle om – måske bliver du overrasket?

Studieliv og paneldebat

En gruppe nuværende studerende vil introducere sig selv og fortælle lidt om studiemiljøet og hverdagen på Æstetik og kultur. Herefter kan du stille de spørgsmål, du har på hjerte, både til nuværende studerende og studievejlederen. Det kan både være omkring undervisningen, studievalg, læsning, udfordringer og opture, forholdet mellem teori og praksis, det sociale på studiet eller noget helt andet – der er plads til alle spørgsmål, både de store og de små.

Afslutning og evaluering

Vi runder dagen af med en opsamling og en kort evaluering af dagens program. Vi vil gerne forbedre os, og derfor tæller din mening som besøgende, så vi hele tiden kan tilpasse U-Days efter jeres behov. Tak for i dag!


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag d. 26. februar fra kl. 9.00 til 15.00 har du mulighed for at deltage i en stor u-days uddannelsesmesse på Aarhus Universitet.

Links til program og online oplæg finder du på www.bachelor.au.dk/udays

Kontakt

Tlf. 93521344
Mail: studievejleder.aek.arts|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Æstetik og kultur

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.
Præsentation af uddannelsen
24. februar 2022
Kl. 16:15–17:00
Link til online event
Præsentation af uddannelsen
25. februar 2022
Kl. 13:00–16:00
Lokation
Aarhus Universitet, Kasernen
Langelandsgade 139
8000 Aarhus C
Bygning: 1584
Lokale: 124
Find vej
Uddannelsesmesse
26. februar 2022
Kl. 09:00–15:00
Lokation
Aarhus Universitet
Bartholins Allé 3
8000 Aarhus C
Bygning: Søauditorierne
Find vej