Æstetik og kultur

Aarhus Universitet

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
22., 23. og 24. februar 2024

Vi glæder os til at se dig til u-days. I år kan du møde os på campus og online.

Forbered dig

Inden du møder op til u-days, kan du forberede dig ved at læse, lytte og quizze på bachelor.au.dk/udays, så du får allermest ud af dagene.


Torsdag
Online præsentation af uddannelsen

Har du ikke mulighed for at besøge os på campus? – mød os til en online live session

Mød os online torsdag den 23. februar kl. 16:30-16:50. Her har vi en online live session via Zoom. I vores online live session kan du møde vores studenterstudievejledere, høre mere om uddannelsen og stille spørgsmål:

https://aarhusuniversity.zoom.us/j/64192562035

Vil du gerne deltage i flere online live sessions?

Alle AU-uddannelser afholder en online live session torsdag den 23. februar mellem kl. 15.30 og 17.30, så du kan nå at deltage i mere end én session. Tjek programmet for de uddannelser som du er interesserede i for at se tidspunktet for deres online live session.


P.s. Alle sessions bliver optaget, så du kan se eller gense dem fra den 1. marts på de enkelte uddannelsers sider på bachelor.au.dk.


Fredag
Fælles æstetisk vejledningscafé

Studievejledningen for Litteraturhistorie, Kunsthistorie, Musikvidenskab, Dramaturgi og Æstetik og Kultur står klar i foyeren på Kasernen til at vejlede og besvare dine spørgsmål. Du finder foyeren i bygning 1585.

Velkomst og oplæg om bacheloruddannelsen i Æstetik og kultur

Studenterstudievejleder Tilde Bruun vil byde velkommen og give en introduktion til uddannelsens opbygning, faglighed, adgangskrav, studiemiljø og jobmuligheder.

Miniforelæsning: en lille smagsprøve på studielivet

En underviser på Æstetik og Kultur vil holde en kort forelæsning, så du kan få en fornemmelse af, hvordan undervisningen foregår, og hvad det kan handle om – måske bliver du overrasket?

Studieliv og paneldebat

En gruppe nuværende studerende vil introducere sig selv og fortælle lidt om studiemiljøet og hverdagen på Æstetik og Kultur. Herefter kan du stille de spørgsmål, du har på hjerte, både til nuværende studerende og studievejlederen. Det kan både være omkring undervisningen, studievalg, læsning, udfordringer og opture, forholdet mellem teori og praksis, det sociale på studiet eller noget helt andet – der er plads til alle spørgsmål, både de store og de små.

Opsamling og tak for i dag

Vi samler op på dagen og laver en kort evaluering.


Lørdag
Uddannelsesmesse på Aarhus Universitet

Lørdag den 25. februar fra kl. 10.00 til 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til u-days uddannelsesmesse. Læs om hvad du kan opleve, hvis du deltager enten fysisk i Aarhus eller via live stream online og find tips og tricks til at forberede dig på u-days her www.bachelor.au.dk/udays

Tværfagligt oplæg

Bliv klogere på Kunsthistorie og Æstetik og Kultur, når studievejlederne fra de to uddannelser fortæller om forskelle og ligheder.

Hvis du har spørgsmål til programmet, studiet eller andet, så kan du altid kontakte os på: studievejleder.aek.arts@au.dk

Har du brug for at kunne parkere? Find information om gratis parkering udvalgte steder på AU’s u-days side.

Har du brug for hjælp til at finde rundt? Brug AU Bygningskort til at finde den bygning og det lokale du skal være i.

Kontakt

Tlf. 93522561
Mail: studievejleder.aek.arts|au.dk

Links

Læs mere om Aarhus Universitets uddannelser
Læs mere om Æstetik og kultur

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.