Matematik

Aarhus Universitet

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
22., 23. og 24. februar 2024

Vi glæder os til at se dig til u-days. I år kan du møde os på campus og online.

Forbered dig

Inden du møder op til u-days, kan du forberede dig ved at læse, lytte og quizze på bachelor.au.dk/udays, så du får allermest ud af dagene.

Program

Læs mere om uddannelsen på fagsiden her: https://bachelor.au.dk/matemat...


Torsdag og fredag
Sciencemessen

Kig ind på sciencemessen, hvor alle de naturvidenskabelige uddannelser er samlet.

Her kan du møde nuværende studerende, der står klar til at snakke om deres uddannelser og vejen dertil. Der er også en vejlederstand, hvor du kan spørge vores vejleder om alt fra adgangskrav til valg undervejs på uddannelserne.

Sciencemessen foregår i vandrehallen på Institut for Matematik, Bygning 1530

Fagligt oplæg

Kardinalitet: Størrelser af mængder

I dette oplæg vil vores Ph.d.-studerende, Maiken snakke om kardinalitet: Størrelser af mængder. Der skelnes mellem endelige mængder, tælleligt uendelige mængder og overtællelige mængder.

 

v. Maiken Gravgaard, Ph.d.-studerende

 

Bygning 1531, lokale 219 (Aud. D4)

Informationsoplæg

Hør om optagelse og adgangskrav, studieforløb, livet som studerende samt job- og karrieremuligheder ved studievejlederen for MatematikBygning 1531, lokale 219 (Aud. D4)

Praktisk øvelse: Algebra og komplekse tal

Bliv klogere på det praktiske arbejde på studiet. Udover forelæsninger er opgaveregning nemlig en væsentlig del af matematikuddannelsen. Efter en kort introduktion til emnet vil du få et indblik i, hvordan opgaveregning i matematik er anderledes på universitet end i gymnasiet.Bygning 1531, lokale 219 (Aud. D4)

Tværfagligt oplæg - Hvad skal du vælge? Matematik, Datavidenskab eller Matematik-økonomi

Bliv klogere på hvilken uddannelse der passer til dig. Her bliver du præsenteret for de tre uddannelser på Institut for Matematik og du vil høre om deres ligheder og deres forskelligheder. Måske du bliver klogere på hvilken der passer bedst til dig?Bygning 1531, lokale 219 (Aud. D4)


Torsdag - online
Online informationsoplæg

Har du ikke mulighed for at besøge os på campus? – mød os til en online live session

Mød os online torsdag den 23. februar 15:30-15:50. Her har vi en online live session via Zoom. I vores online live session kan du møde vores studenterstudievejledere, høre mere om uddannelsen og stille spørgsmål:
 
https://aarhusuniversity.zoom....
 

Vil du gerne deltage i flere online live sessions?

Alle AU-uddannelser afholder en online live session torsdag den 23. februar mellem kl. 15.30 og 17.30, så du kan nå at deltage i mere end én session. Tjek programmet for de uddannelser som du er interesserede i for at se tidspunktet for deres online live session.

P.s. Alle sessions bliver optaget, så du kan se eller gense dem fra den 1. marts på de enkelte uddannelsers sider på bachelor.au.dk.


LØRDAG - FÆLLES UDDANNELSEMESSE PÅ AARHUS UNIVERSITET
Uddannelsesmesse

Lørdag den 25. februar fra kl. 10.00 til 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til u-days uddannelsesmesse. Læs om hvad du kan opleve, hvis du deltager enten fysisk i Aarhus eller via live stream online og find tips og tricks til at forberede dig på u-days her www.bachelor.au.dk/udays

Tværfagligt oplæg: Matematik, Matematik-Økonomi og Datavidenskab

Her samler vi alle tre uddannelser i et større auditorium, hvor tre studievejledere fortæller om forskellen på matematik, matematik-økonomi eller datavidenskab, og svarer på spørgsmål.

Bygning 1533, lokale 103 (Aud. E)

Hvis du har spørgsmål til programmet, studiet eller andet, så kan du altid kontakte os på: studievejleder.matematik.nat.@au.dk

Har du brug for at kunne parkere? Find information om gratis parkering udvalgte steder på AU’s u-days side.

Har du brug for hjælp til at finde rundt? Brug AU Bygningskort til at finde den bygning og det lokale du skal være i.

Kontakt

Tlf. 93522284
Mail: abt|au.dk

Links

Læs mere om bacheloruddannelsen i Matematik

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.