Molekylær medicin

Aarhus Universitet

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
22., 23. og 24. februar 2024

Vi glæder os til at se dig til u-days. I år kan du møde os på campus og online.

Forbered dig

Inden du møder op til u-days, kan du forberede dig ved at læse, lytte og quizze på bachelor.au.dk/udays, så du får allermest ud af dagene.

Program

Læs mere om uddannelsen på fagsiden her: https://bachelor.au.dk/molekyl...


Torsdag og fredag
Sciencemessen

Kig ind på sciencemessen, hvor alle de naturvidenskabelige uddannelser er samlet. Her kan du møde nuværende studerende, der står klar til at snakke om deres uddannelser og vejen dertil. Der er også en vejlederstand, hvor du kan spørge vores vejleder om alt fra adgangskrav til valg undervejs på uddannelserne.

Sciencemessen foregår i vandrehallen på Institut for Matematik (Bygning 1530)

Informationsoplæg

Hør studievejlederne for molekylærbiologi og molekylær medicin fortælle om optagelse og adgangskrav, studieforløb, livet som studerende samt job- og karrieremuligheder.


Bygning 1531, lokale 113 (Aud. D1)

Fagligt oplæg - der er forskellige oplæg torsdag og fredag


Torsdag: Der er mere i mælk
Hør om hvordan molekylærbiologisk forskning i mælk kan føre til udvikling af nye biomedicinske testmetoder og karakterisering af biologisk aktive molekyler, der kan indgå under udviklingen af fødevarer med sundhedsfremmende egenskaber.

v, Seniorforsker Jan Trige Rasmussen

Bygning 1531, lokale 113 (Aud. D1)

 

Fredag: Intet liv uden sukker

Vi tager en snak om sukker: Hvad er sukker, hvor kommer det fra, og hvordan kommer det ind i vores celler…og hvordan pokker kan vi overhovedet vide noget om det, når alle processerne foregår på en skala der er 100 gange mindre end hvad fysikkens love fortæller os man kan se?

v. Lektor Bjørn Panyella Pedersen

Bygning 1531, lokale 113 (Aud. D1)

Informationsoplæg

Hør studievejlederne for molekylærbiologi og molekylær medicin fortælle om optagelse og adgangskrav, studieforløb, livet som studerende samt job- og karrieremuligheder.

Lørdag slåes dette oplæg sammen med Medicinalkemi - se mere under det fælles lørdagsprogramBygning 1531, lokale 113 (Aud. D1)


Torsdag - Online
Online informationsoplæg

Har du ikke mulighed for at besøge os på campus? – mød os til en online live session

Mød os online torsdag den 23. februar kl. 16:30-16:50. Her har vi en online live session via Zoom. I vores online live session kan du møde vores studenterstudievejledere, høre mere om uddannelsen og stille spørgsmål:
 
https://aarhusuniversity.zoom....
 

Vil du gerne deltage i flere online live sessions?

Alle AU-uddannelser afholder en online live session torsdag den 23. februar mellem kl. 15.30 og 17.30, så du kan nå at deltage i mere end én session. Tjek programmet for de uddannelser som du er interesserede i for at se tidspunktet for deres online live session.

P.s. Alle sessions bliver optaget, så du kan se eller gense dem fra den 1. marts på de enkelte uddannelsers sider på bachelor.au.dk.


LØRDAG - FÆLLES UDDANNELSEMESSE PÅ AARHUS UNIVERSITET
Uddannelsesmesse

Lørdag den 25. februar fra kl. 10.00 til 15.00 slår Aarhus Universitet dørene op til u-days uddannelsesmesse. Læs om hvad du kan opleve, hvis du deltager enten fysisk i Aarhus eller via live stream online og find tips og tricks til at forberede dig på u-days her www.bachelor.au.dk/udays

Tværfagligt oplæg: Molekylær medicin, Molekylærbiologi og Medicinalkemi

Er du i tvivl om hvad du skal læse? Hør og forskelle og ligheder mellem Molekylær medicin, Molekylærbiologi og MedicinalkemiBygning 1531, lokale 113 (Aud. D1)

Tværfagligt oplæg

Er du i tvivl om hvad du skal læse? Hør om forskelle og ligheder mellem Molekylærbiologi (BSc), Molekylær Medicin (BSc), Bioteknologi (Civil) og Bioteknologi (Diplom)Bygning 1531, lokale 113 (Aud. D1)

Hvis du har spørgsmål til programmet, studiet eller andet, så kan du altid kontakte os på: studievejleder.molekylaermedicin.nat@au.dk

Har du brug for at kunne parkere? Find information om gratis parkering udvalgte steder på AU’s u-days side.

Har du brug for hjælp til at finde rundt? Brug AU Bygningskort til at finde den bygning og det lokale du skal være i.

Kontakt

Tlf. 93522284
Mail: abt|au.dk

Links

Læs mere om bacheloruddannelsen i Molekylær medicin

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.