Fødevareteknologi og applikation
Erhvervsakademi AarhusNB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
Professionsbachelor i fødevareteknologi og applikation er en 3½-årig videregående naturvidenskabelig uddannelse indenfor fødevareproduktion. Her bliver du stærk i den teori og teknologi, som fødevarebranchen har behov for og i din praktik kan du bl.a. stifte bekendtskab med udviklingen af fremtidens fødevare, som forbrugerne i stigende grad stiller krav til bæredygtigheden af.
Du kan høre en præsentation af uddannelsen torsdag og fredag på Hasselager Allé 8, hvor uddannelsen hører hjemme. Lørdag præsenteres uddannelsen på vores lokation på Sønderhøj 30. Her kan du også besøge vores messe, hvor studerende, undervisere og vejledere står klar til at gøre dig klogere på uddannelserne og dagligdagen på Erhvervsakademi Aarhus.
Torsdag | |
---|---|
Præsentation af uddannelsen Undervisere og studerende præsenterer uddannelsen | |
Fredag | |
Præsentation af uddannelsen Undervisere og studerende præsenterer uddannelsen | |
Lørdag | |
Messe Mød undervisere, studerende og vejledere | |
Præsentation af uddannelsen Undervisere og studerende præsenterer uddannelsen |
Om lørdagen på Sønderhøj 30 kan du også blive klogere på ansøgningsfrister-, procedure og krav, når optagelsesteamet på Erhvervsakademi Aarhus holder oplæg: lørdag kl. 12.00 - 12.30