Fødevareteknologi og applikation

Erhvervsakademi Aarhus

NB: beskrivelserne til u-days 2024 ligger først klar fra start januar 2024.
22., 23. og 24. februar 2024

Professionsbachelor i fødevareteknologi og applikation er en 3½-årig videregående naturvidenskabelig uddannelse indenfor fødevareproduktion. Her bliver du stærk i den teori og teknologi, som fødevarebranchen har behov for og i din praktik kan du bl.a. stifte bekendtskab med udviklingen af fremtidens fødevare, som forbrugerne i stigende grad stiller krav til bæredygtigheden af.

Program

Du kan høre en præsentation af uddannelsen torsdag og fredag på Hasselager Allé 8, hvor uddannelsen hører hjemme. Lørdag præsenteres uddannelsen på vores lokation på Sønderhøj 30. Her kan du også besøge vores messe, hvor studerende, undervisere og vejledere står klar til at gøre dig klogere på uddannelserne og dagligdagen på Erhvervsakademi Aarhus.


Torsdag
Præsentation af uddannelsen

Undervisere og studerende præsenterer uddannelsen


Fredag
Præsentation af uddannelsen

Undervisere og studerende præsenterer uddannelsen


Lørdag
Messe

Mød undervisere, studerende og vejledere

Præsentation af uddannelsen

Undervisere og studerende præsenterer uddannelsen

Om lørdagen på Sønderhøj 30 kan du også blive klogere på ansøgningsfrister-, procedure og krav, når optagelsesteamet på Erhvervsakademi Aarhus holder oplæg: lørdag kl. 12.00 - 12.30

Kontakt

Tlf. 72286087
Mail: tmd|eaaa.dk

Links

Fødevareteknologi og applikation

Arrangementer

Klik på hjertet i øverste højre hjørne og gem dit program ved at klikke på
”Log på med Facebook”.