25., 26. og 27. februar 2021

Sutharshine Jesuthasan

Navn: Sutharshine Jesuthasan. Alder: 30 år.  Hvor er du fra: Billund.   Uddannelse: Professionsbachelor i økonomi og informationsteknologi ved Erhvervsakademi Aarhus.  Hvor bor du: Jeg bor i en lejebolig på Langenæs Alle, 8000 Aarhus C, sammen med min mand. Lejeboligen er uden tidsbegrænsning.


Hvor længe har du boet der: cirka 2 år.


Var det svært at finde noget at bo i:

Vi fik lejligheden, fordi min mand var medlem af en boligforening, hvilket han har været gennem 7 år, så vi skrev os bare op til nogle forskellige lejligheder. Svært tror jeg ikke det var, da min mand havde været medlem i 7 år.


Din månedlige husleje u. forbrug: Jeg betaler 2.650 kr., hvilket svarer til halvdelen af huslejen, som er på i alt 5.300 kr.


Det bedste ved at bo, hvor du bor:

Nogle af de bedste ting ved at bo, hvor vi gør, er at det er ubegrænset, og at der er godt med plads og værelser (4 værelser). Der er samtidig ikke langt ind til centrum - kun en gåtur på 15 minutter og 5-7 min på cykel eller i bil. Det er også dejligt, at der er stilhed omkring os, at der ikke er noget trafikstøj, og at vi har en dejlig park ved siden af. En anden ting, vi virkelig påskønner, er rare genboer og naboer.

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Besøgende til u-days

“Jeg fik en fornemmelse af, om stedet var noget for mig”

Besøgende til u-days