25., 26. og 27. februar 2021

Marie Møller Andreasen

Navn: Marie Møller Andreasen. Alder: 26 år. Hvor er du fra: Holsted. Uddannelse: Læreruddannelsen ved VIA University College. Hvor bor du: Ved Stjernepladsen (Aarhus N) i en 2 værelses lejebolig sammen med min gode veninde.


Hvor længe har du boet der: Siden februar 2017.


Var det svært at finde noget at bo i:

Ja, det kan være svært at finde noget at bo i i Aarhus, men denne gang gik det nemt, fordi min veninde var heldig at få fat i en lejlighed til os. Vi stod begge og manglede et sted at bo, da min veninde gennem hendes familie hørte om en ledig lejlighed, så det gælder om at bruge sine kontakter og holde øjne og ører åbne.


Din månedlige husleje u. forbrug: 2.750 kr.


Det bedste ved at bo, hvor du bor:

Jeg er virkelig glad for at bo sammen med en rigtig god veninde, som jeg deler det meste med. Vi laver mad sammen og drikker vin og hygger os sammen med hinandens venner. Dét, at der er en at dele hverdagen med, gør mig glad og får mig til at føle mig hjemme. Det er også rigtig skønt at have både skov og strand tæt på, selvom jeg bor meget tæt på centrum. Det tager kun 10 min. på cykel fra Stjernepladsen til Aarhus C, og så slipper jeg for larmen i weekenderne.

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Besøgende til u-days

“Jeg fik en fornemmelse af, om stedet var noget for mig”

Besøgende til u-days