25., 26. og 27. februar 2021

Frederikke Hjorth Jørgensen

Navn: Frederikke Hjorth Jørgensen. Alder: 23 år. Hvor er du fra: Jeg kommer fra Fredensborg i Nordsjælland. Uddannelse: Jeg studerer statskundskab på Aarhus Universitet. Hvor bor du: Jeg bor på parkkollegierne ved universitetet, hvilket betyder, at jeg har ca. 5 minutter fra jeg går ud af min dør, til jeg sidder til forelæsningen. På kollegiet bor jeg med 14 andre studerende fra forskellige studier.


Hvor længe har du boet der: Jeg har boet på kollegiet lidt over et år nu, flyttede ind i december på 3. Semester.


Var det svært at finde noget at bo i: Det har ikke været svært for mig at finde bolig i Aarhus, men jeg har måtte flytte lidt rundt, inden jeg endte på parkkollegierne. Først boede jeg i en lejlighed, som jeg fandt gennem min mosters venner, og efterfølgende boede jeg på et kollegium i Skejby, inden jeg flyttede på parkkollegierne.


Din månedlige husleje u. forbrug: Den månedlige husleje er 2.150 kr.


Det bedste ved at bo, hvor du bor: Der er selvfølgelig den gode husleje, som er en fordel samt den centrale beliggenhed i forhold til studiet, men det bedste ved at bo på kollegiet er fællesskabet. Da jeg kom til Aarhus, kendte jeg ikke rigtig nogen, så det kunne godt være lidt kedeligt at bo i en lejlighed helt alene. Derfor synes jeg, at det er virkelig skønt at bo på parkkollegierne, hvor der næsten altid er nogle, man kan tale med, sidde og se lidt fjernsyn med eller lignende. Det er meget socialt at bo på kollegiet, hvilket jeg i hvert fald værdsætter højt, og så er det med til at gøre det at bo på kollegium til en god oplevelse. Det er også fedt at møde en masse andre personer fra forskellige studier, da det giver lidt afveksling i forhold til dem, man ellers taler med på sit eget studie.

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Besøgende til u-days

“Jeg fik en fornemmelse af, om stedet var noget for mig”

Besøgende til u-days