25., 26. og 27. februar 2021

Transport

Under u-days kan du få rabat til kørsel med de gule bybusser og Letbanen i Aarhus Kommune, ligesom du også kan køre med Arrivas tog i Jylland t/r for kun 69 kr. per dag.Læs mere
Læs mere

Ved at udfylde og indsende formularen accepterer jeg samtidig, at u-days må sende mig relevante e-mails i op til to måneder efter afholdelsen af u-days. Senest to måneder efter u-days slettes dine kontaktoplysninger.

Få rabat til bybus og Letbane


u-days gæster kan i 2020 få rabat til de gule bybusser og Letbanen i Aarhus Kommune. Med billetten til bybusserne og Letbanen kan du køre rundt mellem uddannelsesinstitutionerne i Aarhus for kun 10 kr. i alt for alle tre dage. Rabatbilletten er et resultat af en særaftale mellem u-days og Midttrafik. Billetten gælder kun under u-days (fra torsdag den 27. februar til lørdag den 29. februar, alle tre dage fra kl. 06.00 til kl. 20.00)

Sådan får du rabat til bybus og Letbane
  • Køb din rabatbillet i Midttrafik app fra mandag d. 3. februar.
  • Bestil dokumentation for deltagelse i u-days øverst på siden her (Tilføj rabatbillet til bybusser og letbane). Du modtager efterfølgende en e-mail med nærmere info samt vedhæftet dokumentation for deltagelse, som du skal medbringe digitalt eller printet.

Download Midttrafiks app

Midttrafiks køreplaner og rutekort

Tag toget med rabat


u-days gæster kan i 2020 tage toget med rabat. Med billetten til Arriva kan du køre på alle Arrivas togstrækninger i Jylland til og fra Aarhus for kun 69 kr. per dag. Bemærk venligst at billetten kun kan bruges på hele Arriva strækninger og altså ikke på strækninger, hvor både Arriva og DSB kører - så tjek kortet over Arrivas togstrækninger godt, før du køber billet. Rabatbilletten er en såkaldt Arriva Event billet og er resultatet af en særaftale mellem Arriva og u-days. Arriva Event billetten gælder t/r og er gyldig sammen med dokumentation for din deltagelse i u-days. Billetten gælder kun under u-days. Har du et ungsdomskort skal du være opmærksom på, at du kan rejse frit i dit eget takstområde, og at det derfor kan være et billigere alternativ.


Sådan køber du Arriva Event togbilletten

  • Køb din rabatbillet i Arrivas App under "Køb øvrige billetter" fra mandag d. 3. februar.
  • Bestil dokumentation for deltagelse i u-days øverst på siden her (Tilføj rabatbillet til tog). Du modtager efterfølgende en e-mail med nærmere info samt vedhæftet dokumentation for deltagelse, som du skal medbringe digitalt eller printet.


Download Arrivas app ‘Arriva Tog’


Arrivas køreplaner og rutekort


Transportstøtte til fællestransport


Tidligere lancerede vi et transportstøttekoncept, som er blevet en stor succes. Vi gentager derfor konceptet til u-days 2020 og tilbyder at dække transportudgifter op til 8.000 kr. pr. gymnasial uddannelsesinstitution, indtil transportstøtte-puljen er opbrugt. Det kræver, at I sammen med jeres lærer arrangerer bustransport til og fra u-days for jeres klasse eller årgang.


Sådan gør I

Hvis I gerne vil benytte jer af transportstøtte-muligheden, skal I blot sende en mail til udays@au.dk. Det skal være jeres lærer, som sender mailen, og vi vil gerne vide:


  • Hvor I kommer fra?
  • Hvilken dag I forventer at deltage?
  • Hvor og hvornår I forventer at ankomme?
  • Hvor mange elever I forventer at blive?


For at fordele sol og vind lige, har vi opstillet følgende kriterier til fordeling af transportstøtten: ”Først-til-mølle”, transportafstand til Aarhus samt antal deltagende elever. Hvis du har spørgsmål eller behov for en uddybning af ovenstående, så kontakt venligst u-days projektledelsen på udays@au.dk.

“Gør dig selv den tjeneste at tage til u-days”

Anna 19 år, 3.g

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Besøgende til u-days