27., 28. og 29. februar 2020

Transport

Under u-days kan du køre gratis med de gule bybusser og Letbanen i Aarhus Kommune, ligesom du også kan køre med Arrivas tog i Jylland t/r for kun 69 kr. per dag.

Hvis du herunder tilføjer en gratis billet til bybusser og Letbanen, eller togbillet med rabat, modtager du efterfølgende en e-mail med information om, hvad du skal gøre for at gøre brug af disse muligheder.Få rabat til bybus og Letbane


u-days gæster kan i 2020 få rabat til de gule bybusser og Letbanen i Aarhus Kommune. Med billetten til bybusserne og Letbanen kan du køre rundt mellem uddannelsesinstitutionerne i Aarhus en hel dag for kun 10 kr. Rabatbilletten er et resultat af en særaftale mellem u-days og Midttrafik. Billetten gælder kun under u-days (fra torsdag den 27. februar til lørdag den 29. februar, alle dage fra kl. 06.00 til kl. 20.00)

Sådan får du rabat til bybus og Letbane
  • Køb din rabatbillet i Midttrafik app (kun tilgængelig én dag før u-days)
  • Bestil dokumentation for deltagelse i u-days på siden her, som skal medbringes sammen med billetten. Du modtager efterfølgende en e-mail med vedhæftet dokumentation, du kan medbringe digitalt eller printet.

Se køreplaner for bybusserne i Aarhus
Se køreplan for Letbanen i Aarhus
Se rutekort for bybusserne i Aarhus

Se rutezonekort over busser og Letbanen i Aarhus

Tag toget med rabat


u-days gæster kan i 2020 tage toget med rabat. Med billetten til Arriva kan du køre på alle Arrivas togstrækninger i Jylland til og fra Aarhus for kun 69 kr. per dag. Rabatbilletten er en såkaldt Arriva Event billet og er resultatet af en særaftale mellem Arriva og u-days. Arriva Event billetten gælder t/r og er gyldig sammen med dokumentation for din deltagelse i u-days. Billetten gælder kun under u-days. Har du et ungsdomskort skal du være opmærksom på, at du kan rejse frit i dit eget takstområde, og at det derfor kan være et billigere alternativ.


Sådan køber du Arriva Event togbilletten

  • Tilføj togbillet med rabat øverst på siden
  • Du modtager efterfølgende en e-mail med information om, hvad du skal gøre for at gøre brug af denne mulighed


Se kort over Arrivas togstrækninger

Se køreplaner for Arriva-tog i Jylland

Transportstøtte til fællestransport


Tidligere lancerede vi et transportstøttekoncept, som er blevet en stor succes. Vi gentager derfor konceptet igen til u-days 2020 og tilbyder at dække transportudgifter op til 8.000 kr. pr. gymnasial uddannelsesinstitution indtil transportstøtte-puljen er opbrugt. Det kræver, at I sammen med jeres lærer arrangerer bustransport til og fra u-days for jeres klasse eller årgang.


Sådan gør I

Hvis I gerne vil benytte jer af transportstøtte-muligheden skal I blot sende en mail til udays@au.dk. Det skal være jeres lærer, som sender mailen. Vi vil gerne vide:

  • Hvor I kommer fra?
  • Hvilken dag I forventer at deltage?
  • Hvor og hvornår I forventer at ankomme?
  • Hvor mange elever I forventer at blive?


For at fordele sol og vind lige, har vi opstillet følgende kriterier til fordeling af transportstøtten: ”Først-til-mølle”, transportafstand til Aarhus samt antal deltagende elever. Hvis du har spørgsmål eller behov for en uddybning af ovenstående, så kontakt u-days projektledelsen på udays@au.dk.

“Gør dig selv den tjeneste at tage til u-days”

Anna 19 år, 3.g

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Besøgende til u-days