28. februar, 1. og 2. marts 2019

Transport

Under u-days kan du køre gratis med de gule bybusser og Letbanen i Aarhus Kommune, ligesom du også kan køre med Arrivas tog i Jylland t/r for kun 69 kr. per dag.

Hvis du herunder tilføjer en gratis bybusbillet eller togbillet med rabat, modtager du efterfølgende en e-mail med information om, hvad du skal gøre for at gøre brug af disse muligheder.


Læs mere
Læs mere

Ved at indtaste din mailadresse accepterer du samtidig, at vi efter u-days må sende dig et evalueringsspørgeskema samt 1-2 mails omkring dit kommende studievalg. Senest to måneder efter u-days sletter vi dine kontaktoplysninger.

Kør gratis med bybus og Letbane

u-days gæster kan i 2019 køre gratis med de gule bybusser og Letbanen i Aarhus Kommune. Billetten er en dagsbillet, så med den kan du køre rundt mellem uddannelsesinstitutionerne i Aarhus en hel dag. Billetten gælder kun under u-days (fra torsdag d. 28. februar til lørdag d. 2. marts, alle dage fra kl. 06.00 til kl. 20.00)

Sådan får du busbilletten
  • Tilføj gratis bybusbillet øverst på siden (opdateres i november 2018)
  • Du modtager efterfølgende en e-mail med information om, hvad du skal gøre for at gøre brug af denne mulighed

Se køreplaner for bybusserne i Aarhus
Se rutekort for bybusserne i Aarhus

Tag toget med rabat


u-days gæster kan i 2019 tage toget med rabat. Med billetten til Arriva kan du køre på alle Arrivas togstrækninger i Jylland til og fra Aarhus for kun 69 kr. per dag. Rabatbilletten er en såkaldt Arriva Event billet og er resultatet af en særaftale mellem Arriva og u-days. Arriva Event billetten gælder t/r og er gyldig sammen med dokumentation for din deltagelse i u-days. Billetten gælder kun under u-days.

Har du et ungsdomskort skal du være opmærksom på, at du kan rejse frit i dit eget takstområde, og at det derfor kan være et billigere alternativ.

Sådan køber du Arriva Event togbilletten
  • Tilføj togbillet med rabat øverst på siden (opdateres i november 2018)
  • Du modtager efterfølgende en e-mail med information om, hvad du skal gøre for at gøre brug af denne mulighed

Se kort over Arrivas togstrækninger
Se køreplaner for Arriva-tog i Jylland

Transportstøtte til fællestransport


Tidligere lancerede vi et transportstøttekoncept, som er blevet en stor succes. Vi gentager derfor konceptet igen til u-days 2019 og tilbyder at dække transportudgifter for op til 20 skoler på op til 8.000 kr. pr. gymnasial uddannelsesinstitution. Det kræver, at I sammen med jeres lærer arrangerer bustransport til og fra u-days for jeres klasse eller årgang.

Sådan gør I
Hvis I gerne vil benytte jer af transportstøtte-muligheden skal I blot sende en mail til udays@au.dk. Det skal være jeres lærer, som sender mailen.

Vi vil gerne vide:
  • Hvor I kommer fra?
  • Hvilken dag I forventer at deltage?
  • Hvor mange elever I forventer at blive?

For at fordele sol og vind lige, har vi opstillet følgende kriterier til fordeling af transportstøtten: ”Først-til-mølle”, transportafstand til Aarhus samt antal deltagende elever.

Hvis du har spørgsmål eller behov for en uddybning af ovenstående, så kontakt udays projektledelsen på udays@au.dk.
“Gør dig selv den tjeneste at tage til u-days”

Anna 19 år, 3.g

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Besøgende til u-days