28. februar, 1. og 2. marts 2019

Oplev Aarhus

Tag ikke fejl af størrelsen. Aarhus giver alverdens storbyer baghjul på både innovation, studiemiljø og charme. Bymidten er en af Europas hyggeligste. Det finder du ud af, så snart du har gået din første tur i latinerkvarteret med en kop god kaffe i hånden eller mærket den livlige atmosfære på byens nye kulturelle kraftcenter Godsbanen.


Det smitter af på stemningen, og giver dig oplevelsen af at være en del af en by i bevægelse. Du mærker historiens vingesus, mens du smager på fremtiden. Det står aldrig stille i Aarhus. For den charmerende gamle metropol bobler af liv og tilbyder et hav af nye muligheder for dig, der vil forfølge drømmen.


Det er i Aarhus, du møder de store musikstjerner på festivaler som Spot og NorthSide. Det er her, du finder høje ambitioner blandt de mange små iværksættere og etablerede virksomheder. Det er her, du kan få verdensklasse-gastronomi, men også en virkelig god burger på SU-budget. Det er her, internationale studerende får en varm velkomst af fællesskabet og en kold drink på strandbaren. Det er her, kunsten og kulturen folder sig ud og river dig med; på Aarhus Teater, ARoS, Det Jyske Kunstakademi, Arkitektskolen og i Filmby Aarhus. Det er her, du kan føle dig tryg, mens du har det sjovt i nattelivet. For eksempel står Restauratørnetværket sammen om at sikre en god aften for alle.


Aarhus er en kompakt perle af store natur- og kulturoplevelser, som alle sammen kan nydes inden for gå- eller cykelafstand. Den grønne skov, den skønne sandstrand, et spændende nyt havnemiljø og masser af fede shoppingmuligheder kan du nå på max 10 minutters cykeltur fra Uniparken. Det gør Aarhus til den optimale cykelby.


Få en lille bid af Aarhus i videoerne her:

I Aarhus er alt lige inden for rækkevidde

Instavenlig studieby

Max. 10 min. til alt, hvad du behøver

“Gør dig selv den tjeneste at tage til u-days”

Anna 19 år, 3.g

“Fedt at man kan besøge flere uddannelser på en dag!”

Besøgende til u-days